Grabina 1-5.05.2013 Otwarcie sezonu
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
mi jeżeli nie wyskoczy nieprzewidywalna sprawa to jestem.
Na pewno nie będę w tym czasie siedział przed telewizorem.
Ewentualność tylko taka że jakieś sprawy rodzinne bądź zawodowe mogą utrudnić dojazd.
A tak to nie widzę przeszkód.
Na pewno fajniej by było jakby w 2 połowie maja zrobić grabinę to wtedy na pewno będzie lepsza aura bardziej sprzyjająca grillowemu charakterowi imprezy.
Na pewno nie będę w tym czasie siedział przed telewizorem.
Ewentualność tylko taka że jakieś sprawy rodzinne bądź zawodowe mogą utrudnić dojazd.
A tak to nie widzę przeszkód.
Na pewno fajniej by było jakby w 2 połowie maja zrobić grabinę to wtedy na pewno będzie lepsza aura bardziej sprzyjająca grillowemu charakterowi imprezy.
tak czytam caly temat od poczatku i banan na ryju os pierwszego postu mam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
checi jak najbardziej sa! o ile sprawy zawodowe nie przeszkodza w dotarciu to bede! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
poza tym maj zapowiada sie bardzo ciekawie... 8-)
odnosnie terminow...
12.05 odpada z wiadomych powodow - targne sie na podlasie, przy okazji siostry odwiedze w Białymstoku :lol: :lol: :lol: :lol:
24-26.05 odpada z racji Majovwki...
1-5.05 mysle ze kazdy jakos tam sobie planuje na swoj wlasny i oryginalny sposob spedzic, a przynajmniej ja i moja Pani...
tak wiec jak dla mnie jedyna sluszna opcja to 17-19.05...
a jezeli wypadnie ze otwarcie bedzie jednak na starcie maja to najwyzej wbije na godzinke,dwie do Was Moczymordy, zawiezc zalegle paczki, fanty i inne tego typu szpeje...
tyle ode mnie...
Pjona
checi jak najbardziej sa! o ile sprawy zawodowe nie przeszkodza w dotarciu to bede! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
poza tym maj zapowiada sie bardzo ciekawie... 8-)
odnosnie terminow...
12.05 odpada z wiadomych powodow - targne sie na podlasie, przy okazji siostry odwiedze w Białymstoku :lol: :lol: :lol: :lol:
24-26.05 odpada z racji Majovwki...
1-5.05 mysle ze kazdy jakos tam sobie planuje na swoj wlasny i oryginalny sposob spedzic, a przynajmniej ja i moja Pani...
tak wiec jak dla mnie jedyna sluszna opcja to 17-19.05...
a jezeli wypadnie ze otwarcie bedzie jednak na starcie maja to najwyzej wbije na godzinke,dwie do Was Moczymordy, zawiezc zalegle paczki, fanty i inne tego typu szpeje...
tyle ode mnie...
Pjona
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
Igorro, wczoraj dzownilem do Atlasa, mial pogadac z Gosia i dac mi znac, mowilem mu zeby z Wami pogadal, a pozniej widzialem ze sam sie odezwales w watku, wiec dzis dopytalem Agi jak jej pasi i wszystko elegancko by pasowalo wlasnie 1,2,3, bo wiadomo ze wiekszosc ludzi w tym terminie ma urlopy zaklepane
z tym gruzem to myslcie na powaznie, do tego jakies lopaty szpadle i deski :mrgreen:
keczy, co do innych terminow to nie moge dac tak pewnej odpowiedzi czy bede, tzn ja sam bym wpadl, ale ta druga czesc mnie tez miala ochote jechac
z tym gruzem to myslcie na powaznie, do tego jakies lopaty szpadle i deski :mrgreen:
keczy, co do innych terminow to nie moge dac tak pewnej odpowiedzi czy bede, tzn ja sam bym wpadl, ale ta druga czesc mnie tez miala ochote jechac