odleglosc zderzaka od blotnika to 10mm +/- 04mm :mrgreen:
wspomnienia, zdjecia, filmiki i spojler <ok>Pavell pisze:a to masz jeszcze z czarnego sporta
flok!!!!!czarny flok wszedzie!!!!!!!! ten z dlugiego strzyża!!!! z elementami pod kolor nadwozia, dekory o ile sa pomalowane wlasnie w kolor nadwozia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Audi Sport pisze:keczy Ogarniaj wnętrza, bo niezły kontrast z wyglądem zew. Do takiego wyglądu to we wnętrzu by się skóry, climatronic'ki, AC/BC przydały
bo to jest wersja bida a kolor powstal dla odwrocenia uwagiAudi Sport pisze:keczy Ogarniaj wnętrza, bo niezły kontrast z wyglądem zew. Do takiego wyglądu to we wnętrzu by się skóry, climatronic'ki, AC/BC przydały
jasnowidz czy co... :mrgreen:Maszu pisze:z elementami pod kolor nadwozia,
jake wy koty jesteście :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:keczy pisze:zoba pa, nie pisze nie pisze ale jak o nim to zaraz go widac, boki zrywac <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2>
ile w ogole taka kompletna klima kosztuje biorac pod uwage, ze mozna chyba cos z mojej wykorzystac?Audi Sport pisze: keczy napisał/a:
AC jest, klima siedzi ale z galami bo zbytnio uzdolniony elektronicznie nie jestem
Kup graty, to podjedziesz na montaż, daleko z tej Twojej wsi nie masz
Adas to juz pod tygryska podchodzi :lol:Maszu pisze:jake wy koty jesteście
ten ostatni czesto był w coupe przed 90 rokiemwampir1988 pisze:Pany dla sprostowania z tym zawiasem przednim to jest tak że b3/b4 różni się rozstawem kół to po pierwsze a po drugie wahacze były różnie montowane tzn te ze stabilizatorem do wahacza były z początku produkcji i w b2 później był stabilizator do kolumny choć spotkałem też wahacz ten 2 z fotki w roczniku 1991 i na pewno był ori. do tego wymieniłem stabilizator na ten z b2 ponieważ jest dużo lepszy od tego z łącznikami usztywnia zawias koło nie lata przód-tył na dziurach i nie ma się co wybić bo są tylko 4 gumy. Trochę się naprodukowałem ale jeszcze przypomniałem sobie że był jeszcze wahacz pod stabilizator z krótkim łącznikiem do wahacza i to też było bardzo dobre rozwiązanie stosowane najczęściej w 80/90 b3 Quattro.
Na allegro masz po 500-600 zł z R5, wykładasz graty z wnętrza i wiazki klimy manualnej ze swojej i wkładasz od climatronica. W takim wypadku pozostanie Ci kpl. zestaw klimy manualnej do R5, który możesz potem pogonić. Przy dobej cenie zakupu, inwestycja jest w stanie się zwrócićkeczy pisze:ile w ogole taka kompletna klima kosztuje biorac pod uwage, ze mozna chyba cos z mojej wykorzystac?