Grabina 1-5.05.2013 Otwarcie sezonu
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Jeszcze się pytasz. Brać. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:deejay.ftb pisze:...i to jest chyba miejsce na sakramentalne: UBeka brac??
Wpadaj - pomacam te czerwone cudo.Kolczat pisze:Niki20, nie cykaj, skoro nie bedziesz na Nysie to wpadaj do Grabiny
Kolczat, jak śląsk uderza grupą to i może emeryta IC69 weźmiecie. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Grabina ma swój dobry klimat, który warto zasmakować.
W tym roku zacisnę pięści, wyciągnę lewarki, pokręcę gwintami przed zjazdem w dół i zawitam w końcu cabem, który nie nadaje się przy codziennym ustawieniu "show&shine" na takie leśne wypady do Nowych Rumunek 8-)
Mam nadzieję, że nikogo nie zabraknie z tych, którzy się wypowiadają w temacie.
Słonik, co tym razem będziemy pili z Twoich 5 litrowych baniek? :lol:
Jeśli ktoś z Wawy miałby miejsce ładunkowe to możemy wziąć moje nagłośnienie 500W, cd-playery djskie, mixer, płyty laptopa i możemy się pobawić przy muzie :-> co Wy na to?
W tym roku zacisnę pięści, wyciągnę lewarki, pokręcę gwintami przed zjazdem w dół i zawitam w końcu cabem, który nie nadaje się przy codziennym ustawieniu "show&shine" na takie leśne wypady do Nowych Rumunek 8-)
Mam nadzieję, że nikogo nie zabraknie z tych, którzy się wypowiadają w temacie.
Słonik, co tym razem będziemy pili z Twoich 5 litrowych baniek? :lol:
Jeśli ktoś z Wawy miałby miejsce ładunkowe to możemy wziąć moje nagłośnienie 500W, cd-playery djskie, mixer, płyty laptopa i możemy się pobawić przy muzie :-> co Wy na to?
Badmobil zapewne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:ATLAS pisze:Jeśli ktoś z Wawy miałby miejsce ładunkowe to możemy wziąć moje nagłośnienie 500W, cd-playery djskie, mixer, płyty laptopa i możemy się pobawić przy muzie co Wy na to?
kierwa, ekipa gruba sie zapowiada... coz... mam czas na przekonywanie Kobiety zeby mnie puscila, a weekend odbije sobie z nia kiedy indziej... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- DeS
- Audi 80 Klub
- Imię: Paweł
- Model: Audi A8
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 3B
- Kontakt:
W zasadzie do takich funkcji ten mobil powinien służyć, ale jak to wyjdzie do maja to jeszcze zobaczymy. Sporo musi się wydarzyć do tego czasu. 8-)Maszu pisze:Badmobil zapewne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:ATLAS pisze:Jeśli ktoś z Wawy miałby miejsce ładunkowe to możemy wziąć moje nagłośnienie 500W, cd-playery djskie, mixer, płyty laptopa i możemy się pobawić przy muzie co Wy na to?
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK