Grabina 1-5.05.2013 Otwarcie sezonu
jeśli jest jeszcze miejsce to i moja skromna osoba ( z żonką) też zamierza zawitać na imprezkę. jak to wygląda z kasą? na konto komuś czy na miejscu??? osobiście proponowałbym 1-3 maj ze względu na temperaturę i ogólnie prawie "każdy" ma wolne... ale jeżeli nie da rady to postaram się dostosować do reszty... pozdro...
pany z wjazdem ost nie bylo wiekszego problemu, oslona pod silnikiem w moim bee3 jest jakies 3-4cm nad ziemia i nie przytarlem. droga po naszej imprezie miala byc jeszcze raz naprawiona przez ekipy drogowe ktore parkowaly maszyny na terenie osrodka
co do kasy to tak jak w tamtym roku, doba 35pln od osoby i wiekszosc domkow 4 osobowych. liste chetnych Sloniu ogarnie zapewne w ciagu kilku dni. ogolnie przed kazda impreza zbieralismy zaliczki po 35pln od osoby wplacane na Slonika konto, a reszte kasy juz na miejscu. liczba miejsc w domkach jest ograniczona do 27-29 wiec kto pierwszy ten lepszy ale sa jeszcze jakies awaryjne miejsca w sali.
co do kasy to tak jak w tamtym roku, doba 35pln od osoby i wiekszosc domkow 4 osobowych. liste chetnych Sloniu ogarnie zapewne w ciagu kilku dni. ogolnie przed kazda impreza zbieralismy zaliczki po 35pln od osoby wplacane na Slonika konto, a reszte kasy juz na miejscu. liczba miejsc w domkach jest ograniczona do 27-29 wiec kto pierwszy ten lepszy ale sa jeszcze jakies awaryjne miejsca w sali.
Ciekaw jestem czy w proponowany weekend majowy nic nikomu nie wypali? W końcu to "majówka". Ja się dziś dowiedziałem że moja rodzinka życzyła by sobie zupełnie inną majówke niż proponowana przezemnie. Gdy był to inny termin to i owszem. Zastanawia mnie ilu tu zgromadzonych któży tak ochoczo się tu zapowiadaja niedojedzie z podobnych powodów :?: :-|