[Audi 80 B4 Avant 1,6] Składamy powietrze.
Stag 4 plus ma 2 wtyki eco tylko 1. W rzeczywistości przy tym drugim masz pociachaną instalację benzynową tu masz to napisane na forum producenta https://forum.ac-sa.eu/viewtopic.php?f=7&t=4001
dodatkowo wersja eco nie ma możliwości korekcji temp. gazu (znaczy podgrzewanie wtryskiwaczy) ale to i tak nie wpływa jakoś znacząco na pracę auta na gazie, bo rozgrzewasz na benzynie. Czyli bzdet, którego się mało co używa w praktyce (domyślnie w programie sterownika wersji plus jest wyłączony). To tak, jak kiedyś sprzedawali telewizory z funkcją PIP - obraz w obrazie. I tak po podłączeniu satelity ta funkcja nie działała a w sklepie dla bajeru zostawiałeś 200-300 peelena więcej :mrgreen:
dodatkowo wersja eco nie ma możliwości korekcji temp. gazu (znaczy podgrzewanie wtryskiwaczy) ale to i tak nie wpływa jakoś znacząco na pracę auta na gazie, bo rozgrzewasz na benzynie. Czyli bzdet, którego się mało co używa w praktyce (domyślnie w programie sterownika wersji plus jest wyłączony). To tak, jak kiedyś sprzedawali telewizory z funkcją PIP - obraz w obrazie. I tak po podłączeniu satelity ta funkcja nie działała a w sklepie dla bajeru zostawiałeś 200-300 peelena więcej :mrgreen:
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
- dzikx
- Forum Audi 80
- Imię: Jurek
- Model: Audi 90 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.6 ADA+lpg
no tylko takie rzeczy ciężko znaleźć a szrociarze za kawałek plastiku minimalne ceny mają 50 zł tak kiedyś do b3 szukałem wąskiej szufladki żeby mieć miejsce na cztery włączniki bo halogeny chciałem zamontować a miałem szeroką i trzy włączniki. cena na szrocie 80zł za samą szufladkę z ramką nie wziąłem, pół roku zaglądałem na złomowiec i za darmo miałem z włącznikami i paroma innymi bajerami ( jest u mnie taki złom gdzie skupują auta od ludzi co chcą się ich pozbyć można tam ciekawe rzeczy znaleźć tylko trzeba trafić plastik szkło za free )