[b4 1.9 TDI 1Z ] Podłączenie klimatronik czy jest to możliwe
[b4 1.9 TDI 1Z ] Podłączenie klimatronik czy jest to możliwe
Witam mam takie pytanie czy jest możliwe założenie klimatronik z benzyny do diesla,
bo mam na oku komplet gratów klimatronika od benzyny za niewielkie pieniądze tylko nie wiem czy da się to założyć.
bo mam na oku komplet gratów klimatronika od benzyny za niewielkie pieniądze tylko nie wiem czy da się to założyć.
oryginalnie w TDI były tylko manualne klimy o ile wiem ale klima-tronik do się założyć bez problemy osobiście zakładałem sobie i ludziom z forum jak i przerabiałem z manuala na klimatronikawujo1 pisze:da się założyć klimatronic do TDI ale osprzęt silnika musi być z TDI a wnętrze nagrzewnica itp pasuje z benzyny , jest pare TDI na forum z climatronic
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
brazowa tak ,od czujnika.
Czerwonej nie ma na 100%
jak dobrze mi wiadomo to w 1Z nie bylo klimatronika wiec nie ma i wtyczki
ma ktos moze foto instalacji 2.0 do ecu aby zweryfikowac czy istnieje taka wtyka?
nie wiem pod jakie piny ecu 1z podlaczyc do na schemacie bardzo niejasno je st ogolnie ujete "do ecu" i tyle
Czerwonej nie ma na 100%
jak dobrze mi wiadomo to w 1Z nie bylo klimatronika wiec nie ma i wtyczki
ma ktos moze foto instalacji 2.0 do ecu aby zweryfikowac czy istnieje taka wtyka?
nie wiem pod jakie piny ecu 1z podlaczyc do na schemacie bardzo niejasno je st ogolnie ujete "do ecu" i tyle
-
- Forum Audi 80