[B4 ABT] by Puca
[B4 ABT] by Puca
Jest to moje drugie audi 80. Pierwsze mogliście już podziwiac na forum <urodziny>
Obecne posiadam od wiosny 2012, ale jakoś dopiero teraz mam wenę na założenie tematu.
Audi wyprodukowane w październiku 1994 roku. W 2006 roku sprowadzone do Polski, w 2010 odkupione przez mojego brata od pierwszego właściciela w Polsce, od wiosny 2012 w moich rękach.
Z wyposażenia:
- wspomaganie kierownicy
- 2 x AIR BAG
- ABS
- elektryczne i podgrzewane lusterka
- elektryczne szyby przednie
- elektryczny szyberdach
- filtr kabinowy <mikolaj>
- centralny zamek + alarm, sterowany pilotem
- lampka wewnętrzna gasnąca po odpaleniu auta/ zapalająca się po wyjęciu kluczyka ze stacyjki
- regulacja wysokości obu foteli przednich
- składana tylna kanapa.
Autko od momencu sprowadzenia do Polski jeździ na II generacji LPG i ogólnie spisuje sie na piątkę. Jeżeli chodzi o ogumienie latem 215/55 R17 Ronala, zimą 185/65 na ori stali.
Uploaded with ImageShack.us
Mam niestety jedną fotkę. Jutro jeśli nie będzie śnieżycy zrobię więcej
Jeżeli chodzi o alusy rozważam opcję sprzedania ich, gdyż na seryjnym zawiasie autem dosłownie rzuca na koleinach, także czekam na propozycje. Cena wyjściowa 900zł, opony do wymiany.
13 stycznia 2013 - są fotki
Obecne posiadam od wiosny 2012, ale jakoś dopiero teraz mam wenę na założenie tematu.
Audi wyprodukowane w październiku 1994 roku. W 2006 roku sprowadzone do Polski, w 2010 odkupione przez mojego brata od pierwszego właściciela w Polsce, od wiosny 2012 w moich rękach.
Z wyposażenia:
- wspomaganie kierownicy
- 2 x AIR BAG
- ABS
- elektryczne i podgrzewane lusterka
- elektryczne szyby przednie
- elektryczny szyberdach
- filtr kabinowy <mikolaj>
- centralny zamek + alarm, sterowany pilotem
- lampka wewnętrzna gasnąca po odpaleniu auta/ zapalająca się po wyjęciu kluczyka ze stacyjki
- regulacja wysokości obu foteli przednich
- składana tylna kanapa.
Autko od momencu sprowadzenia do Polski jeździ na II generacji LPG i ogólnie spisuje sie na piątkę. Jeżeli chodzi o ogumienie latem 215/55 R17 Ronala, zimą 185/65 na ori stali.
Uploaded with ImageShack.us
Mam niestety jedną fotkę. Jutro jeśli nie będzie śnieżycy zrobię więcej
Jeżeli chodzi o alusy rozważam opcję sprzedania ich, gdyż na seryjnym zawiasie autem dosłownie rzuca na koleinach, także czekam na propozycje. Cena wyjściowa 900zł, opony do wymiany.
13 stycznia 2013 - są fotki
- 123krzysiek123
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Re: [B4 ABT] by Puca
to raczej standard, a nie żadne wyposażenie .. na pewno to jest 94 a nie koniec 93 ? bo wg mnie to jest listopad-grudzien 93 albo nasi już tu byliPuca999 pisze: - lampka wewnętrzna gasnąca po odpaleniu auta/ zapalająca się po wyjęciu kluczyka ze stacyjki
powiedzduo pisze:a coś tam sie dopatrzyłem na fotakchPuca999 pisze:duo czemu uważasz że 93?
[ Dodano: 2013-01-21, 19:04 ]
W grudniu audi dostało nowy rozrząd z pompą wody. Pod koniec grudnia nową pompę paliwa, a jutro wpadają końcówki stabilizatora lemforder, poduszki amorów lemforder oraz klocki i tarcze ate na przód
[ Dodano: 2013-04-08, 00:11 ]
http://tablica.pl/oferta/alufelgi-ronal ... 2yvRB.html
Sprzedam ów felgi