Tomaszów Maz. okolica ?
Ja mam kolego 80 km do łodzi Byłem raz i wcale jakoś zadwolony nie byłem.Nie tylko ja jestem takiego zdania :-o Po co mamy przyjedzać ? Jak stworzylismy własną grupe :lol: Skoro wam chce tak się chce jezdzić to przyjedzcie do nas :-> Za tydzień będzie ponad 10 aut.Niestety jak widać w grupie łódzkiej wielkie cwaniactwo jestKoralB3 pisze:escior88, bo wam się nie chce przyjeżdżać po prostu . Poza tym wasz problem, spotykajcie się w gronie 5 aut i róbcie filmiki .. Równie dobrze można powiedzieć to o was nie podobają wam się spoty/zloty wasz problem .
-
- Audi 80 Klub
-
- Audi 80 Klub
https://audi80.pl/spot-noworoczny-12 ... t74936.htm
No tak wam trzeba specjalne zaproszenie i dywan czerwony rozwinąć.
No tak wam trzeba specjalne zaproszenie i dywan czerwony rozwinąć.
nie powiem koledzy z Łodzi zapraszali nas na swoje spoty i to nie raz,ale jak tylko uzyskali odpowiedz w stylu "ok raz my do was, potem wy do nas" to od razu spychologia bo Łódź nie ma zamiaru przyjechać do takiego sobie małego Tomaszowa.Nie to nie,temat był zamknięty. Sam pochodzę z Łodzi i osobiście nie mam złego zdania o tym mieście i ludzi w nim mieszkających więc "cwaniactwo" jest nie na miejscu. Słyszałem natomiast kilkukrotnie od osób z naszej grupy które wybrały się na spota do was i powiedziały, że więcej tego nie zrobią.
Swoją wypowiedzią zamykam temat,grupę tomaszowską proszę o niekomentowanie już wypowiedzi na temat grupy Łódzkiej.
Swoją wypowiedzią zamykam temat,grupę tomaszowską proszę o niekomentowanie już wypowiedzi na temat grupy Łódzkiej.
-
- Audi 80 Klub
-
- Audi 80 Klub