[CABRIO 2.3 NG] front grill RS6 na aucie
- maniekmac
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
ATLAS - więcej wysuwał nie będę a i szerszych rantów też nie zapodam bo nie ukrywam że miałem zamysł na 10,5 z tyłu, a koła przycierają jak najbardziej ale ja chcę minimalnie zmienić kont przycierania na nieco łagodniejszy.
Co do fotek grilla to jest cały czas ten sam co na fot. str 30
Kolczat jest nisko i pewnie na nowy sezon będzie niżej, a tak jak piszesz bager mam pusty i na ogół śmigam sam, a różnice u mnie stanowią opony 225/35 - a u Ciebie 215/40 i pewnie dlatego Ci nie obciera
zresztą uważam że delikatne odwinięcie rantu nadaje trochę agresywniejszego wyglądu błotnika
Co do fotek grilla to jest cały czas ten sam co na fot. str 30
Kolczat jest nisko i pewnie na nowy sezon będzie niżej, a tak jak piszesz bager mam pusty i na ogół śmigam sam, a różnice u mnie stanowią opony 225/35 - a u Ciebie 215/40 i pewnie dlatego Ci nie obciera
zresztą uważam że delikatne odwinięcie rantu nadaje trochę agresywniejszego wyglądu błotnika
- lukasz_2405
- Forum Audi 80
- maniekmac
- Forum Audi 80
no coś tam się dłubie ale nie za wiele. Walka trwa z nagłośnieniem czyli montowanie zestawu bose (zmieniam głośniki na bose bo mają po 2 omy i mają lepiej grać z tym ori zestawem) zapodałem poliftowe boczki z drewnem, co do kół na przód będą nieco grubsze dystanse (oczywiście tymczasowo zanim nie zmienię rantów tak aby z przodu było 9,5 cala) a tak to tylko stoi w garażu i się kurzy bo jako zimówki mam do latania Audi Coupe quattro <mikolaj> . więc Cabrio ma spokój. Mam skompletowane zbiornik na płyn z dwoma pompkami ale jeszcze spryski muszę zakupić. Ciągle oczywiście poszukuję lam USA na tył. To w tej chwili chyba na tyle. :roll:
Ostatnio zmieniony 07 cze 2012, 21:39 przez maniekmac, łącznie zmieniany 1 raz.
- WojtaS-line
- Forum Audi 80
- maniekmac
- Forum Audi 80
tak w uproszczeniu to większość komponentów - czyli Navi Plus, wzmak, sub, tuner TV, i cała instalacja to Audi A6 C5 a głośniki to Bose z Audi A8
[ Dodano: 2013-08-07, 12:43 ]
Długo mnie nie było ale coś tam się czasem porobi przy aucie.
-W końcu się przybrałem i zamontowałem zderzak przedni (jeszcze mała korekta siatek w zderzaku)
- druga rzecz to co dawno zapowiadałem to wymodziłem grill ala rs6 (za dawcę służył ori grill z RS6 C5) jeszcze muszę go nieco poprawić bo mi się lakier zgryzł ale zarys już widać jak się to prezentuje.
fotki strzelone na szybko:
[ Dodano: 2013-08-07, 12:43 ]
Długo mnie nie było ale coś tam się czasem porobi przy aucie.
-W końcu się przybrałem i zamontowałem zderzak przedni (jeszcze mała korekta siatek w zderzaku)
- druga rzecz to co dawno zapowiadałem to wymodziłem grill ala rs6 (za dawcę służył ori grill z RS6 C5) jeszcze muszę go nieco poprawić bo mi się lakier zgryzł ale zarys już widać jak się to prezentuje.
fotki strzelone na szybko:
E maniuś <bravo> piękna robota
Żeby jeszcze takie plastry miodu dorwać i dać w zderzak to by było git według mnie, muszę przyjechać i pomacać ten zderzaczek :mrgreen:
Kierunki przyciemnione tez wyszły git tylko lewy coś potrzaskał trzeba drugi poświęcić
Aha i powietrza dopompuj <ok> uwielbiam te żarty twego staruszka :lol:
Żeby jeszcze takie plastry miodu dorwać i dać w zderzak to by było git według mnie, muszę przyjechać i pomacać ten zderzaczek :mrgreen:
Kierunki przyciemnione tez wyszły git tylko lewy coś potrzaskał trzeba drugi poświęcić
Aha i powietrza dopompuj <ok> uwielbiam te żarty twego staruszka :lol: