Audi 80 B3 1.8 s by Młody
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
a ja znam takie inne powiedzenie ze gów..a bata nie ukręci :mrgreen: a tak serio i bez urazy teraz .. chodziło mi tylko o to, że tutaj widać mnóstwo pracy, którą trzeba włożyć żeby było naprawdę fajnie i kwestia tego czy jest sens i czy się opłaca ? przecież to zwykłe przepraszam za wyrażenie wypierdziane nic nie znaczące B3 więc może lepiej uczucia zapał i kasę ulokować w jakimś innym egzemplarzu. A jezeli chce ratowac to auto to ok, ja tam nic do tego nie mam - doceniam zapał. Ogólnie to nie chce nikogo ani obrazic ani urazić. PzdrMlodyElk pisze:z byle czego zawsze da się zrobić cudo
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
to chociaz przedni zderzak załóż od coupe jezeli maska ma zostać od B4 bo w tej opcji .. zderzak B3 plus maska B4 to jednak nie wyglada fajnie bo to w ogole to siebie nie pasuje za choleręMlodyElk pisze:Się nie gniewam kolego Rozmawiałem na ten temat z ojcem i braciakiem i postanowiłem zostawić tak jak jest tylko go uporządkować
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Popieram wypowiedź duo, bo naprawdę to do siebie niepasujeduo pisze:to chociaz przedni zderzak załóż od coupe jezeli maska ma zostać od B4 bo w tej opcji .. zderzak B3 plus maska B4 to jednak nie wyglada fajnie bo to w ogole to siebie nie pasuje za choleręMlodyElk pisze:Się nie gniewam kolego Rozmawiałem na ten temat z ojcem i braciakiem i postanowiłem zostawić tak jak jest tylko go uporządkować
Jeżeli maskę masz do malowania (ma to wygląda, że jest i szpachla), to bym pokusił się do powrotu frontu od b3