Grabina 1-5.05.2013 Otwarcie sezonu
DJ, teraz mieszkam bliżej Ciebie, więc gdyby DeSa bus nie dał rady, to do Octavii chociaż jedną dużą kolumnę zapakujemy, do mojego małe kolumny i resztę. Przed wjazdem wypakuję wszystko, by było wyżej i jakoś sturlam caba pod domki
Co do terminu to jeszcze sprawdzę wolne dni mojej Gosi i się określę. Ale raczej 1-3 maj.
Co do terminu to jeszcze sprawdzę wolne dni mojej Gosi i się określę. Ale raczej 1-3 maj.
ATLAS, Domki sa 4ro osobowe ale jak sie pomiescicie w pokoju to dla mnie moga byc nawet 8mio osobowe :mrgreen: Dogadajcie to sobie juz miedzy soba <ok>
keczy zadzwon do szeryfa z wstepnym info jak sytuacja wyglada bo moze juz tam nic nie ma poza lasem po naszym ostatnim pobycie, ten gos dosc sporo wzial ze soba a jak sie wrocil za kilka dni po jeszcze to moge miec racje
keczy zadzwon do szeryfa z wstepnym info jak sytuacja wyglada bo moze juz tam nic nie ma poza lasem po naszym ostatnim pobycie, ten gos dosc sporo wzial ze soba a jak sie wrocil za kilka dni po jeszcze to moge miec racje
widzę że temat się rozkręcił, niestety jeszcze nigdy się nie pojawiłem, a wypadałoby, więc powiem tak: jak dla mnie 1-3 maj jak najbardziej, a właściwie z racji, że pracuje w zmiany każdy termin obojętny, ale i tak wolne muszę ogarniać dopiero kilka tyg. przed więc jeśli inne zobowiązania mnie nie zdublują to z chęcią przyjadę <ok>