[B4]Quattro Avant od eSPe
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Spokojnie. To jeszcze nie koniec ozdabiania tej nudnej i smutnej jak flaki w oleju komory "pedalskiego" silnika. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Pavell pisze:uhuhuu... teraz to zrobisz furorę :mrgreen:
Pomysł jeszcze jest na wsie plastiki i osłony silnika, aku i filtra powietrza więc całość mam nadzieję wyjdzie tak jak to sobie wymyśliłem.
Skompletowałem juz prawie wszystkie ww plastiki (znaczy drugi komplet) poza przodem (osłona silnika od frontu - 3 elementy) i oddaję je do fachury w obroty.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Bo? Co ma wygląd silnika do przeglądu?duo pisze:ciekawe kto Ci teraz przegląd podbije
Niestety obawiam się że przy Twoich konserwatywnych poglądach co do wyglądu auta mój pomysł na komorę silnika okaze się dosyć kontrowersyjny ale jakiś tam plan sobie obmyśliłem i do niego dążę. Oczywiście 2 komplet plastików jest w oryginale w razie draki jakby wyszło nie tak jak sobie to wyobrażam.IC69 pisze:Sławek, żebyś tylko nie przesadził.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Oczywiście mogę od razu uspokoić, że żadnych stickerbombów i innych akcji "przedszkolnych" nie będzie.
<ok> <ok> <ok>
-
- Audi 80 Klub