tak o te, łee to Ci ich nie sprzedam jak masz <buu> Bosze jaki rusz :mrgreen:eSPe pisze:A coś takiego chyba mam. Nawet nie kojarzę. A co wy z tymi uszczelkami bo nie kleje?
[ Dodano: 2013-01-15, 19:51 ]
chodzi o to czarne nad reflektorem (pomiędzy maską a reflektorem)?
Obrazek
[B4]Quattro Avant od eSPe
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Mój konserwatyzm nie ma tu nic do tego, ale jak napaćkasz za bardzo, to będzie odpust.eSPe pisze:Niestety obawiam się że przy Twoich konserwatywnych poglądach co do wyglądu auta mój pomysł na komorę silnika okaze się dosyć kontrowersyjnyIC69 pisze:Sławek, żebyś tylko nie przesadził.
No, oto Cię nawet nie podejrzewam.eSPe pisze:Oczywiście mogę od razu uspokoić, że żadnych stickerbombów i innych akcji "przedszkolnych" nie będzie.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Dlatego zbieram 2 niezależny komplet wszystkich plastików.IC69 pisze:Mój konserwatyzm nie ma tu nic do tego, ale jak napaćkasz za bardzo, to będzie odpust.eSPe pisze:Niestety obawiam się że przy Twoich konserwatywnych poglądach co do wyglądu auta mój pomysł na komorę silnika okaze się dosyć kontrowersyjnyIC69 pisze:Sławek, żebyś tylko nie przesadził.
Jak będzie odpust to wracamy do serii - ewentualnie hydrografika w carbon.
Czy będzie odpust to tylko na żywym organizmie się dopiero przekonam bo w głowie i Photoshopie tak jak sobie to ułożyłem to się podoba.
Będzie co prawda trochę pracy artystycznej nie mojej oczywiście ale postaram się dając wytyczne i artysta postara się robiąc aby robiło łał.IC69 pisze:No, oto Cię nawet nie podejrzewam.eSPe pisze:Oczywiście mogę od razu uspokoić, że żadnych stickerbombów i innych akcji "przedszkolnych" nie będzie.