Co to "zwichol"?IC69 pisze:Co, hę?eSPe pisze:he?IC69 pisze:zwichol
[B4]Quattro Avant od eSPe
moim zdaniem silnik AAH jest sam w sobie piekny pod maską, ot taki generator mocy w czystej postaci, kostka aluminium i plastiku, jak dla mnie zatem najważniejsze to wydobyć to aluminium i plastik, z aluminium juz wiedziałeś co zrobić natomiast z plastiku ja bym wydobył poprostu głębie - dla jednego bedzie to nabłyszczenie, dla drugiego może co innego <ok> ale chyba nie warto robić mozaiki
Anyway czekamy na efekt końcowy
Anyway czekamy na efekt końcowy
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Zobaczę jak wyjdzie. Do stracenia mam 1 komplet osłon i robotę wielebnego. Jak mi się nie spodoba to albo sprzedam osłony na Allegro albo zostawię sobie na pamiątkę. :mrgreen:marszall pisze:ale chyba nie warto robić mozaiki
[ Dodano: 2013-01-19, 17:15 ]
Zapomniałem się pochwalić.
Przed nowym rokiem przyszedł spóźniony prezent choinkowy.
Zestaw oryginalnych prospektów Audi z 1992-1994:
- Audi 80 - Dane techniczne modelu
- Audi - Przegląd modeli 1993 (program produkcji)
- Audi 80 - wysposażenie dodatkowe
- Audi 80 Avant
Stan prospektów jak świeżo z drukarni w oryginalnych foliowych koszulkach.
Z ciekawostek to w 4 prospekcie znalazłem foto swojego Avanta :mrgreen: (piasty 5x112 i Avus z S2 + AAH Q).
Z kolei prospekt "Wyposażenie dodatkowe" jako ciekawostka dla rezaczy i uzupełniaczy wyposażenia w swoich Audi 80 jest rewelacyjny. Przegląd po radiach, fotelach, systemach bezpieczeństwa, komfortu, kolorach tapicerek, elektrycznym wyposażeniu i kupie innych bajerów.
Można sprawdzić sobie czego nie mam jeszcze, czego szukać z rarytasów i do jakiego stanu wyposażenia dążyć.
Powiem że już w głowie urodziła się lista rzeczy które jeszcze bym chciał u siebie mieć aby był "sztos".
A tu takie foto przykładowe ze środka:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 19 sty 2013, 19:19 przez eSPe, łącznie zmieniany 1 raz.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Allegro.Powiedz gdzie idzie takie cuś dostać? <ok>
Gość ma 2500 prospektów samochodów z całego świata ale wsio co miał ciekawsze Audi 80 i Avanta już sobie wybrałem hehehehe.
Ma jeszcze (miał przynajmniej) jakieś odnośnie B2 i B3.
http://allegro.pl/listing/user.php?stri ... id=4331454
Trzeba pisać do niego bo ma tego więcej niż na aukcji.