no i jasne niedotykane,a co najfajniejsze mam tu w papierach fakture na poprzednich włascicieli z ponoc dobej firmy zajmujacej sie dieslami (opinie internautów )koło wrocławia gdzie jes napisane cytuje wymiana regulacja nastawnika .pewnie przeczyćcili tak jak muj znachor mechanior wymieniacz i skasowali niebagatella 800 zł ponad rok temu .bandyctwo ,troszke pochodził i dalej to samo dlatego sie zdecydowali sprzedać
[ Dodano: 2013-01-16, 19:33 ]
macie namiar do kogoś z dl konkretnego coby sie tym zajoł bo mnie szlag trafia jak zaczyna telepać tak potrafi że mam wrażenie że mi urwie te poduchy i wyprzedi gdzies w drodze
[B4 1.9 TDI 1Z] Drgania między 1200-1700 obr/min na 4 i 5 bi
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Nie można ufać żadnej z nich ,widziałem takie fuszerki po "porządnych "firmach ,że głowa mała :roll: Niby jest metoda czyszczenia nastawnika bez rozbierania ,ultradzwiękowo ,wtedy nie trzeba rozbierać nastawnika "do rosołu"...ale jakoś nie chce mi się wierzyć że był robiony taką metodą ,ale nawet gdyby ,to coś nie bardzo jestem w stanie uwierzyć że ultradzwieki odkleją opiłki z wnętrza nastawniki ...jedyna pewna metoda to ich fizyczne usuniecie ,a to można zrobić tylko po całkowitym rozebraniu nastawnika 8-) Pisze wyrażnie żeelbula pisze:no i jasne niedotykane,a co najfajniejsze mam tu w papierach fakture na poprzednich włascicieli z ponoc dobej firmy zajmujacej sie dieslami (opinie internautów )
a to na pewno nie czyszczenie więc nie czyścilielbula pisze:wymiana regulacja nastawnika
Jak dałbyś radę wymienić sobie sam nastawnik,to mogę ci wysłać czyściutki ,odezwij się na PWelbula pisze:macie namiar do kogoś z dl konkretnego coby sie tym zajoł bo mnie szlag trafia jak zaczyna telepać