Audi 80 B3 1.8 s by Młody
a teraz ja popieram Ciebie <ok> jakby sie dobrze rozejrzec to kupi ładną białą maskę do B3 w cenie 150-200złApocalipto pisze:Popieram wypowiedź duo, bo naprawdę to do siebie niepasujeduo pisze:to chociaz przedni zderzak załóż od coupe jezeli maska ma zostać od B4 bo w tej opcji .. zderzak B3 plus maska B4 to jednak nie wyglada fajnie bo to w ogole to siebie nie pasuje za choleręMlodyElk pisze:Się nie gniewam kolego Rozmawiałem na ten temat z ojcem i braciakiem i postanowiłem zostawić tak jak jest tylko go uporządkować
bym pokusił się do powrotu frontu od b3
błotników nie musisz ruszać, a maske lampy i grilla swoje sprzedasz to Ci kasa sie zwróci bo taki zderzak do coupe to tez nie kosztuje 50zł do tego kratki halogeny kierunki malowanie ... i koniecznie zdejmij te straszaki z lusterek :mrgreen:MlodyElk pisze:Do tego teraz lampy, antrapę, nadkola wydatek jest
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Powodzenia w odchwaszczanie B3'ki <ok> Oby nie skończyło się na postach jak to bywało w 99,9% przypadków na tym forum
Chcesz odchwaszczać w końcu czy nie ? Ja miałem front z B4 od kiedy pamiętam taki miało, ale jak założyłem ten z B3 to już w ogóle byłem zszokowany, że tak długo miałem taki paskudny front. Zobacz w moim temacie i oceń, który front jest lepszy. Wracając do tych wydatków to nie licz, że taniej Cię wyjdzie podpicowanie starej B3 niż kupno w zajebistym stanie. Dlatego nie rozumiem jak można liczyć koszty za takie duperele, które są praktycznie kroplą w morzu w doprowadzaniu do jak najlepszego stanu :roll: Ale co tam będę się rozpisywał zobaczysz jak wyjdzie w praniu. Obym się mylił i doczekał się odpicowanej B3 w idealnym stanie, grubej feldze i R5 pod maską. Tego Ci życzę, a raczej kasy, bo zapału masz pewnie nadmarMlodyElk pisze:Do tego teraz lampy, antrapę, nadkola wydatek jest
no i dlatego napisalem na poczaku, że poza sfere marzeń to nie wyjdzie w takim stanie jak wszyscy tutaj sobie wyobrażają .. bez urazy ale takich b3ek było tutaj już pełno .. zapał to niestety nie wszystko.Audi Sport pisze:Powodzenia w odchwaszczanie B3'ki <ok> Oby nie skończyło się na postach jak to bywało w 99,9% przypadków na tym forum
Chcesz odchwaszczać w końcu czy nie ? Ja miałem front z B4 od kiedy pamiętam taki miało, ale jak założyłem ten z B3 to już w ogóle byłem zszokowany, że tak długo miałem taki paskudny front. Zobacz w moim temacie i oceń, który front jest lepszy. Wracając do tych wydatków to nie licz, że taniej Cię wyjdzie podpicowanie starej B3 niż kupno w zajebistym stanie. Dlatego nie rozumiem jak można liczyć koszty za takie duperele, które są praktycznie kroplą w morzu w doprowadzaniu do jak najlepszego stanu :roll: Ale co tam będę się rozpisywał zobaczysz jak wyjdzie w praniu. Obym się mylił i doczekał się odpicowanej B3 w idealnym stanie, grubej feldze i R5 pod maską. Tego Ci życzę, a raczej kasy, bo zapału masz pewnie nadmarMlodyElk pisze:Do tego teraz lampy, antrapę, nadkola wydatek jest
jak to głosi moje stare powiedzenie .. Jak nie wpakujesz miedzi to Ci nie będą audi zazdrościc sąsiedzi :mrgreen:
Checi to mam pełno i floty tez jest troszke tylko nie wiem, który przód czy B3 czy B4. Mój brat ma B3 to fajnie on wyglada. Jeszcze się zastanowie, a co do wydechu to nawet nie jest tłumik sportowy hehe tylko końcówka nałożona.
Ostatnio zmieniony 17 sty 2013, 09:05 przez MlodyElk, łącznie zmieniany 2 razy.
są i mogę zostać od B4 zeby kosztów nie mnożyc .. ja bym wsadził maskę lampy grill i listwę pod lampy od B3 .. ten zderzak zostawił tylko go uporządkował ewentualnie dokładkę dał kameia .. i koniecznie trzeba przełamać tą biel w strukturę zrobić co potrzeba i bedzie dobrze bo teraz to dla mnie to wyglada jakby był cały malowany w stodole i komuś sie oklejac nie chciał wiec poleciał po wszystkim na biało, jakos taka wielka biała plama do mnie nie przemawia. Kupić troche papieru ściernego, strukturę nawet i w sprayu jakies lepszej firmy koszt 50zł całej operacji a auto napewno by dużo lepiej wygladało wg mnie.
Koledzy bo ona chyba była malowana w stodole. Lakier pęka w wielu miejsach listwy na drzwiach też są zrycie polamowane bo farba odpada. Też tak właśnie myślę, że ktoś na odpierdziel ją malował. Co sądzicie o tym, aby zmienić maskę lampy grill i listwę pod lampy od B3 tak jak kolega duo mówił, jeśli bym się na to zdecydował to koszt wynosi ok. 400 zł. Więc moje pytanie jest takie co o tym sądzicie:?:
K3llys mój ojciec będzie ją malował całą jeszcze raz na biało. On ma doświadczenie w tym bo już nie jeden samochód malował
K3llys mój ojciec będzie ją malował całą jeszcze raz na biało. On ma doświadczenie w tym bo już nie jeden samochód malował