Audi 90 4.2 V8 SUPERCHARGER [B3 ABZ]
Cześć Kolego, fajna audiczka. Widzę, że niedaleko mieszkamy, można by zrobić jakiegoś spota hehehehe
A tak na poważnie, to fajnie że w końcu się spiąłeś i opisałeś Gruzillę. Dobrze znasz moje zdanie na temat Białej, więc nie będę się tutaj rozpisywał, bo dnia by mi nie starczyło...
Tak jak Bartek wspomniał, jest u nas masa miejsca między kolektorami a podłużnicami.
Witek88 - zauważyłem, że masz o wiele niżej osadzony motor niż ja i Bartek, stąd pewnie problem ze zmieszczeniem kolektorów...
Odnośnie serwa i pompy ABS nie musiałem nic ruszać, ale tak jak u Witka jest tam miejsca na piczy kłak
Pozdrawiam!
A tak na poważnie, to fajnie że w końcu się spiąłeś i opisałeś Gruzillę. Dobrze znasz moje zdanie na temat Białej, więc nie będę się tutaj rozpisywał, bo dnia by mi nie starczyło...
Tak jak Bartek wspomniał, jest u nas masa miejsca między kolektorami a podłużnicami.
Witek88 - zauważyłem, że masz o wiele niżej osadzony motor niż ja i Bartek, stąd pewnie problem ze zmieszczeniem kolektorów...
Odnośnie serwa i pompy ABS nie musiałem nic ruszać, ale tak jak u Witka jest tam miejsca na piczy kłak
Pozdrawiam!
Hmm, jak robiłem autko to pytałem tu i ówdzie, wszyscy mówili że trzeba cięć więc ciąłem :mrgreen:kuba411vm pisze:Tak jak Bartek wspomniał, jest u nas masa miejsca między kolektorami a podłużnicami.
A no starałem się umieścić silnik jak najniżej się da, w efekcie teraz jak mam założony zderzak B-czwórkowy to silnik a właściwie miska jest kilka cm poniżej krawędzi zderzaka, na szczęście jeszcze nigdzie nie przyłożyłem, a 2 plus to taki że dolna część miski jest metalowa a nie amiliniowa <tance>
A co do serwa i Abs, Cię się że u Ciebie nie ma LPG :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
Z ciekawszych rzeczy do Audi wleciał hydrauliczny ręczny. Puki co nie przystosowana wajcha do ori obudowy.. Jak wyrezam typową dźwignię pod tunel to zamieszczę zdjęcia. Hamulec bardzo fajnie sobie daje radę, działa lekko i przewidywalnie. Ogółem polecam.
Wczoraj zaliczyłem mega imprezę pod tytułem "Walimska Zimówka"
w której miałem zaszczyt jechać 90 jako auto organizatora.
Poniżej zdjęcia i film z zimowo-rajdowego setupu audi 90
Zdjęcia autorstwa Kuby Kaczyńskiego
Ogólem nie jestem (przynajmniej tak mi sie wydaje) mistrzem prostej i raczej wolę walczyć po zakrętach z oponentami. Ale całkiem zdziwione miny mieli panowie w Audi S8 (5.2 fsi) Porsche Panamera S i 911 (nie wiem co za motor) oraz Jaguara XKR 4.2 kompressor. Nie były to ustawki typowo pod ściganki tylko przypadkowo napotkane sytuacje na drodze. Nie wspomne już o Golfach Gti, S3, S4 i tym podobnych.ziemor pisze: Piszesz że zaliczyłeś kilka fajnych kilów - opisz co i jak
Pozdry
Wczoraj zaliczyłem mega imprezę pod tytułem "Walimska Zimówka"
w której miałem zaszczyt jechać 90 jako auto organizatora.
Poniżej zdjęcia i film z zimowo-rajdowego setupu audi 90
Zdjęcia autorstwa Kuby Kaczyńskiego
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80