Witam, zakupiłem niedawno auto Audi 80 B4 2.0 ABT z czerwca 1994 roku. Audi w dość innym kolorze :mrgreen: . Jak na razie auto spisuje się dobrze pod względem mechanicznym, natomiast od strony wizualnej trzeba troszkę popracować, ale za takie pieniądze co ją kupiłem to opłacało się . Czekam tylko gdy zima minie i zrobi się ciepło wtedy zaczną się prace.
Zdjęcia postaram się co jakiś czas dodawać. A na początek parę zdjęć.
Wyposażenie, które w zupełności mi wystarczy: - Klimatyzacja - Elektryczne lusterka podgrzewane - Elektryczne szyby przód - ABS - Wspomaganie kier. - Felgi aluminiowe 15" org. AUDI - Silnik 2.0 ABT 90km - Gaz BRC z 2008 r, butla w kole 40l - Regulowana wysokość dwóch przednich foteli - Tylna kanapa z podłokietnikiem, składana - 1xPP - Alarm - Kluczyk scyzoryk z pilotem, centralny zamek - Hak
Co do zrobienia? - Wyprofilować przód X - Pomalować/wymienić maskę X - Poprawić lakier X - Pomalować przedni i tylni zderzak X - Czyszczenie felg X - Zmienić radio, wpiąć głośniki na tylną półkę X - Nowe lampy przód X - Nowe opony X - Przydymiane światła tył X - Wymienić przednią szybe X - Spojler Alu X
no z tym zimnem to slaba wymówka żeby nie sprzątać hehe, szerokości życzę :lol:
a ten lakier jest taki od nowości czy po prostu srtacił troche na kolorze od eksploatacji, jak niektóre czerwone tez sobie bledną
ten kolor nie wyblaka tak jak czerwony, on ogolnie nie zyska na intensywnosci jakos specjalnie jedynie prawdopodobnie jest zakamieniony i po polerce bedzie sie bardziej błyszczeć, ale na pewno nie bedzie tak jak z czerwonym ze z różowego można zrobić czerwony :mrgreen:
najbardziej mnie ciekawą plan zamontowania spoilera od kombi, a gdzie on bedzie zamontowany ? na masce z przodu czy gdzie ?