Tuning i diagnozowanie - kostrz i Uki_xx
- bendinger5
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Chipsa od kostrza mam i ja:) ganiam na nim pół roku i nic złego się nie dzieje:) Wrażenia z jazdy niesamowite. To tak jak bym miał inny samochód. Teraz sporo znajomych mówi " kurde jak ciągnie. Jaka benzyna tam siedzi?":) chłopaki nawet się nie zastanawiać tylko chipowac bo ludzi z taka wiedza to że świeca szukać. Taniej i lepiej od kostrza to nie znajdziecie:) Pozdrawiam i dzięki za "zwiększoną stadnine reniferów" w moim garazu:D
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik:
- Kontakt:
Chipa od Kostrza mam i ja
po długich bojach z autem, bezdymne 150KM/290Nm
o prawdziwie wyścigowej charakterystyce.
Kolega potrafi zrobić chipa według życzenia klienta.
w tych pieniążkach prawie nikt tego nie potrafi.
a mi mówili że na wtryskach od AAT nie wyjdzie więcej jak 130KM i to z dużym dymem a tymczasem auto wogóle nie dymi, moze tylko małe bąki zanim turbo wstanie.
czyli jeszcze potencjał jest
a najlepsze że auto pali tyle co 1.9TDI, może tylko odrobinę więcej...
po zmianie wtrysków lub nawet wcześniej zgłaszam sie jeszcze raz bo już mi mało <ok>
a i byłbym zapomniał.
Pacjent to Audi Coupe 2.5TDI AAT z osprzętem od AEL'a, już niedługo... <zly> <zly> <zly>
Pozdrowienia dla Mistrza Kostrza.
po długich bojach z autem, bezdymne 150KM/290Nm
o prawdziwie wyścigowej charakterystyce.
Kolega potrafi zrobić chipa według życzenia klienta.
w tych pieniążkach prawie nikt tego nie potrafi.
a mi mówili że na wtryskach od AAT nie wyjdzie więcej jak 130KM i to z dużym dymem a tymczasem auto wogóle nie dymi, moze tylko małe bąki zanim turbo wstanie.
czyli jeszcze potencjał jest
a najlepsze że auto pali tyle co 1.9TDI, może tylko odrobinę więcej...
po zmianie wtrysków lub nawet wcześniej zgłaszam sie jeszcze raz bo już mi mało <ok>
a i byłbym zapomniał.
Pacjent to Audi Coupe 2.5TDI AAT z osprzętem od AEL'a, już niedługo... <zly> <zly> <zly>
Pozdrowienia dla Mistrza Kostrza.
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- bieniek1984
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Wpisuje za kumpla bo nie ma konta. Pacjent 80 b4 1z na boschu 8 bitowy 92rok. Mimo malych problemów z kościami kostrz dał rade zawirusować:) audi ożyło i fajnie sie zbiera. Kumpel poznał moc tdi po dobrym "kostrzowskim chipie" i wracał z bananem na twarzy z parczwa a ja jeszcze bardziej przekonałem się o doświadczeniu i wiedzy kostrza. Podejście do sprawy pełen profesionalizm a i ja dowiedziałem się pare ciekawych rzeczy przy okazji Dzięki kostrz <ok>