a jaki chcesz ? pisz na pewu jak coś ..edd pisze:A co masz zderzak ?
[90 AAN] 2,2 turbo 5x112 260KM 410Nm
to bym go nie znał, a jak mam lubieć kogoś kogo nawet nie znam Cieciu Ty jeden Ty nie bedziesz mnie tu od zwyroli wyzywać kinolu nie myty Ty jeden Ty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bujaj się tym swoim ABT co szybko jeździ i mało paliślepak pisze:Jak by nie miał samochodu
Ostatnio zmieniony 20 sty 2013, 11:28 przez duo, łącznie zmieniany 1 raz.
Ty tam brudne piety moczysz to ja się w tym nię bedę kapać wolę w swoje wannie z żoną sie popluskać, poza tym kupiłem dom kilkaset mertów od zajeb..o jeziora na cholere mi to Twoje morze. Jeszcze Neptun jak zobaczy że ta przyjechałem to naśle sztorm jaki albo inny kataklizm morski i mi porwie moje 4000s :mrgreen:i będę <buu>ślepak pisze:zaraz nie myty:P mówiłem Ci nie raz:p tyle aut masz to pakuj swoje dupsko w samochód i nad morze to się w końcu dopiero umyjesz haha w polskim morzu :mrgreen: :mrgreen:
e ja teraz mam ADA i mam też ABT ale to nie znaczy, że lubie te silniki :mrgreen: ABK to troche inna bajka tak jak mówiłem porównanie mojego ojca miał też swoje ABK i jak wsiadł to ABT to ciagle patrzył czy nie ma zaciągniętego ręcznego, no taka różnica jest co ja poradzę. Tak samo jak ABC I AAH niby tylko 0,2 pojemności i powinno sie jezdzic podobnie, a jednak czuć tą różnicę w jeździe mimo wszystko. Ja to ABT nic nie mam poza tym ze jak dla mnie to jest mół i tyle. A jak komus sie podoba to jego sprawa tylko niech nie pisze ze swoim ABT objechał szybsze auta i mocniejsze bo robi z siebie kretyne i deblia bo ten kto to czyta to i tak w to nie uwierzy tylko siedzi i cieszy miche do komputera patrząc na takie bajery.ślepak pisze:wtedy ABT już pewnie nie będzie Ty marudo jedna :mrgreen: z cgy daje radę z przyczepą już trochę się najeździłem :mrgreen:
tyle ABK jeździłeś a z abt się nabijasz:P
duo, nigdzie nie napisałem że coś swoim ABT objechałem, rakieta też nie jest racja Typowy silnik do przemieszczania się z punktu a do punktu b za jak najniższe koszty.
Ale to nie temat o tym i nie ciągnijmy kolejnego spamu. Jedyne co ratuję ABT to skrzynia CGY bo jechałem abt z tą długgąąą skrzynią i faktycznie jak by ręczny trzymał na piątym biegu :mrgreen: a z drugiej strony na cgy w trasie dostaniesz nerwicy bo jedziesz 100km\h a 3 tyś obrotów :-o
Ale to nie temat o tym i nie ciągnijmy kolejnego spamu. Jedyne co ratuję ABT to skrzynia CGY bo jechałem abt z tą długgąąą skrzynią i faktycznie jak by ręczny trzymał na piątym biegu :mrgreen: a z drugiej strony na cgy w trasie dostaniesz nerwicy bo jedziesz 100km\h a 3 tyś obrotów :-o
- SebastianCOOO
- Forum Audi 80
Heh dzięki dzięki nie wiem czy pisałem ale poprawiłem hamulce zmieniając pompę na mniejszą czyli23,8 czy jakoś tak hamulec zrobił sie hmmm normalny nie wiem czy teraz powinno to hamować dużo lepiej ale wiem że hamulec w końcu sie nie męczy i po paru razach dalej jest i to mi sie podoba
Jeszcze tylko cisnieniowe odpowietrzanie układu i będzie bajka
Jeszcze tylko cisnieniowe odpowietrzanie układu i będzie bajka