No jo. Żanowe. Sorka tak spojrzałem jakoś na pierwszy rzut ale rzeczywiście rant mi się nie zgadzał. :lol: :lol: :lol:sagem pisze:eSPe, czasami zastanawiam się skąd Ty bierzesz ten towar <hmm>
Jose ma 7.5 cala, tutaj jest 9
[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
ja chyba juz przemarzlem w tym roku pod koniec roku jak były u nas te mrozu po -15 to wyciagalem silnik w sumie też na dworze bo miałem jedynie dach nad głową i ścianę z jednej strony i to jeszcze nie z tej co wiało i jakos tragedii nie było a dzis odkrecilem maskę i zderzak z B4 i myslalem ze umrę :mrgreen:
to pewnie też .. nie da się ukryć jeszcze rok temu ja nie widziałem co to znaczy bół kregosłupa a teraz .. jak przełaże cały dzień tak 7-22 i ciagle cos robie fizycznie nie siedze przed kompem wcale to na wieczór mnie pobolewaBronek27 pisze:starzejesz się duo :mrgreen:
![:-/](https://audi80.pl/images/smilies/icon_curve.gif)
no wlasnie niedlugo sie skonczy zagladanie tu jak zrobia to jeszcze z Bronką postanowilismy nasmiecić na koniec, odpalą 4tyi 5 ty gar, Siemens pojedzie do domu i zamkną przychodnię, znaczy temat :mrgreen:Maszu pisze:Panowie, to nie kacik porad medycznych ani tez przychodnia.... Tu sie swap konczy finalizuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jak mniemam Kraz juz dojechal wiec dzieje sie ostro jesli juz nie upalaja fury :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: