Witam.
Szukam i szukam, nie mogę znaleźć. Jest na forum kilka tematów jednak w żadnym z nich, nikt nie napisał dokładnie jak sprawa z fotelami wygląda.
Mam dość ciekawą okazje kupic półkubły z golfa za niewielką cenę muszę jednak zrobic trochę kilometrów, a nie chciał bym jechać na marne.
Chodzi głównie o spasowanie przedniej prowadnicy która współpracuje z regulacją, tył juz się jakos ewentualnie wyrzeźbi.
Czy ktoś kto miał z tym stycznośc mógł by się wypowiedzieć?
[80 ALL] Montaż foteli z VW Golf 3
Kiedyś wymontowywałem fotele zGolfa III i wydawało mi się że prowadnice są takie same. https://audi80.pl/b3-b4fotele-recaro ... -vt266.htm tu kolega potwierdza że są, tylko zdjęcie nie działa.
Dzięki koledzy za pomoc
Fotele z Golfa 3 pasują P&P Niestety te które miałem kupić były w bardzo kiepskim stanie.
Skończyło sie tym że kupiłem półkubły od A4 B5. Tez bez wiekszych problemów mieszczą się w szynach B3/B4 trzeba tylnie mocowanie zwęzić dosłownie o 2cm. Doginanie wystarcza, trzeba się tylko pilnować by robić to równo po obu stronach. Fotele są o wiele wygodniejsze i bardzo fajnie trzymają w zakrętach. Jutro postaram się wrzucić zdjęcia foteli na samochodzie.
Fotele z Golfa 3 pasują P&P Niestety te które miałem kupić były w bardzo kiepskim stanie.
Skończyło sie tym że kupiłem półkubły od A4 B5. Tez bez wiekszych problemów mieszczą się w szynach B3/B4 trzeba tylnie mocowanie zwęzić dosłownie o 2cm. Doginanie wystarcza, trzeba się tylko pilnować by robić to równo po obu stronach. Fotele są o wiele wygodniejsze i bardzo fajnie trzymają w zakrętach. Jutro postaram się wrzucić zdjęcia foteli na samochodzie.