Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony

Lokalna w/w grupa sympatyków Audi 80/90
Awatar użytkownika
shellah
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Artur
Model: Inny
Nadwozie: Coupe
Silnik: 2.8 AAH+lpg

Post autor: shellah » 21 sty 2013, 14:25

Dzięki chłopaki <ok>

Awatar użytkownika
ATLAS
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: ATLAS » 21 sty 2013, 19:43

Dzięki za spota, ale kto był fioletowym cabrio? Bo bym przejrzał co napisane na forum :)

Kamil91
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Kamil91 » 21 sty 2013, 19:58

kolega mówił ze szuka radia tylko czy chodziło o takie ?

Obrazek
Obrazek

Olszak
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Olszak » 21 sty 2013, 20:00

Ty Kamil Dawaj fote tego Turbo :D

Kamil91
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Kamil91 » 21 sty 2013, 20:14

Olszak pisze:Ty Kamil Dawaj fote tego Turbo :D
chętnie bym Ci pokazał ale obecnie turbo jest 30 km odemnie :P Obiecuje ze jak juz bedzie gotowe to przywioze na spota :)

Szlif
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Szlif » 21 sty 2013, 22:53

Oby na następnych spotach było nas wiecej... Teraz sporo śniegu napadało więc na następny spot moim pługiem dotre jako pierwszy :mrgreen:. Tak apropos to tez szukam tego gościa z fioletowego cabrio. Mam do niego pare pytań...

Awatar użytkownika
shellah
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: shellah » 21 sty 2013, 23:54

wczorajszy przypadek daje przykład że są na forum auta naprawdę ciekawie przerobione ale właściciele się nie chwalą :-P
Mocarne cabrio.

Pietrówa
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Pietrówa » 22 sty 2013, 00:04

Witajcie Chłopaki.
Nie miałem czasu się ujawnić - Fioletowy :-)

Na wstępie Wielkie Dzięki za spotkanie. Fajnie była Was poznać.

ATLAS profilu jeszcze nie mam założonego - trywialny powód, cały czas nie mogę się do tego zabrać, ale może w końcu jak nadgonię z robotą to przysiądę i coś naskrobię.

Kamil91 dzięki za pamięć ale nie do końca o to radyjko mi chodziło, nie wiem czy czegoś nie przekręcę ale chyba rozchodziło mi się o to radio Audi Gamma CC lu Delta CC (jeszcze nie rozgryzłem co tam po niemiecku naskrobali w katalogu z 1996 r.)

shellah widziałem, że robiłeś foto reflektora, daj znać co Cię interesuję to podeślę Ci na maila jakiś szczegół.

PS. Pozdrawiam również Pozostałych.

Kamil91
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Kamil91 » 22 sty 2013, 00:22

Pietrówa pisze:Audi Gamma CC lu Delta CC
z tym problemu miec nie bedziesz oba na allegro w cenach do 100 zl za radio. <ok>

Awatar użytkownika
Maszu
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Maszu » 22 sty 2013, 19:41

shellah pisze:Mocarne cabrio.
te z mc pod maska czy z klekotem? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
shellah
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: shellah » 22 sty 2013, 20:32

Maszu, przecież dobrze wiesz :-P
tylko lampki wrzucić oryginał i dla mnie przód bajka :mrgreen:
Szlif, te wloty zamiast halo to samoróbki czy ori?

Awatar użytkownika
ATLAS
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: ATLAS » 22 sty 2013, 22:08

Pietrówa, piątka. Zakładaj temat, a na pw napisz gdzie mieszkasz, bo ja też urzęduje w Ząbkach :)

Szlif
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Szlif » 22 sty 2013, 22:43

shellah pisze: Szlif, te wloty zamiast halo to samoróbki czy ori?
Powiem ci że sam się nad tym zastanawiałem bo taką juz kupiłem.
shellah pisze:wczorajszy przypadek daje przykład że są na forum auta naprawdę ciekawie przerobione ale właściciele się nie chwalą :-P
Mocarne cabrio.
Napewno nie moje bo ani ono nie przerobione zanadto ani ono mocarne za specialnie. Ja mowie na nie "druciak :mrgreen: " bo więcej przewodów tam wystaje niz w elektrowni. Sporo pracy mnie czeka, ale to jak juz sie cieplej zrobi.

PIETRÓWA gdzie oddawałeś te zagłowki żeby ci dorobili pastę do renowacji skóry pod kolor? Mówiłeś mi ale wyleciało mi z głowy.
Widze że spora ekipa z Ząbek :-) ja mam do Ząbek 10 minut drogi. No to mamy do siebie bliziutko. Będzie można robić przejażdzki latem bez dachu w mini kolumnie na 3 samochody. A niech się na mieście patrzą o co chodzi :shock: hahaha. Prawie 30 mam na karku a rozumu wcale <lol>

Pietrówa
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Pietrówa » 23 sty 2013, 00:03

Szlif, super że podjąłeś temat bo nie mogłem dojść po nickach z kim o tym rozmawiałem :-)

Jeżeli chodzi o skórę to sprawa ma się następująco.
Jak na razie jechałem na zestawie Colourlock kupionym w sklepie z linka.
Colourlocka wprowadza na nasz rynek Lederzentrum. Zestaw ogólnie ma wystarczyć na jedno auto, mnie wystarczyło na pół:-) najprawdopodobniej nie umiem go używać lub co wydaje mi się również bardziej prawdopodobne jest on przeznaczony do lekko/średnio zabrudzonej tapicerki a nad moją musiałem się trochę napracować.

Jeżeli chodzi o Wawę to Colourlocka kupiłem w Detailershop.pl - dobra, rzetelna i co dla mnie najważniejsze szczera obsługa. Detailer oprócz sklepu z chemią do aut ma również Klinikę Skóry (lub z nią współpracuje) w ramach której promuje swój środek - Furniture Clinic Leather Care Kit . Warto do nich podjechać, bo zawsze można poprosić o sprawdzenie czy dany środek wyczyści Twoją skórę. Pan weźmie szczotkę, ścierkę i psikadło i sprawdzi czy siuwaks rzeczywiście czyści czy tylko udaje że czyści. Sam byłem świadkiem jak małżeństwo kupowało chemię do skóry w saabie i poprosili o "udowodnienie" że specyfik rzeczywiście działa.

Dorabianie barwnika do skóry.
W obu przypadkach najlepiej jest dostarczyć do firmy element tapicerki i zawsze najoptymalniejszym sposobem jest dostarczenie zagłówka.
Możesz go wysłać do Ledera lub zawieźć do Detailera, oni go sobie najpierw porządnie wyczyszczą a potem dorobią Ci odpowiedni odcień do aktualnego stanu zużycia tapicerki.

Osobiście jeszcze nie farbowałem skóry ale wiem, że prędzej czy później będzie mnie to czekać.

PS jeżeli chcesz zobaczyć jak się ta chemia do skóry sprawdza to daj znać, spotkamy się gdzieś na mieście to sobie zobaczysz jak wygląda kanapa po czyszczeniu i impregnacji (przyznam, że sam jeszcze nie miałem czasu ani okazji zobaczyć jak to wyszło w świetle dziennym - przeklęte zimowe ciemności :-) )

Szlif
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Szlif » 25 sty 2013, 00:58

Dzięki za odpowiedz. Coz przemyśle wszystko co i jak a co do spotkania to nie ma problemu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mazowieckie”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl