Witam. Jestem Dawid z okolic Świecia i właśnie zakupiłem 80 b4 cabrio i trochę zaczynam wchodzić w temat.
audi jest z 96r i jest w niej DUŻO do zrobienia więc ominę "pochwałki"
poprzednim moim złomem była ibiza 00r z której ze złoma zrobiłem jednak kawał samochodu
jak trochę doprowadzę audi do stanu to zacznę o nim pisać.
pozdrawiam !
Witam wszystkich serdecznie mam na imie Łukasz jestem z Dębna Zach. Pom. moje autko to coupe B4 2.3 NG z 91r. czerwony, dowiedziałem się o forum jak przeglądałem w necie informacje o audi, pozdrawiam.
Witam
Mam na imię Maciej właśnie stałem się posiadaczem Audi 80 b3 1,8 S 1990 rok Szukałem jakiś informacji o tym aucie i trafiłem na tę stronkę.
Pozdrawiam wszystkich
witam wszystkich mam audiczke 88r b3 80tka z silnikiem 1.8 s jednopunktowy wtrysk mam nadzieje ze bede mile widziany pozdrawiam pochodze z czestochowy znalazlem sie tu za pomoca google
Siemanko! Jestem Patryk. Posiadam Audi 80 b3 z roku 1987. Silnik 1.8 z podtlenkiem LPG Sportowe zaweszenie, szyba w dachu:) Tą stronę polecił mi kolega. Pochodzę z nidzicy i mam nadzieję ze mile mnie tu przyjmiecie wielkie pozdroo dla wszystkich !
Witam wszytkich, jestem już troszkę na naszym forum ale się nie przywitałem.
Więdz jestem Piotrek z Wrocławia, przewinęło mi się troszkę naszych ukochanych audi 80 i 90 i z miłą chęcią pomogę i doradzę kolegom w razie problęmu, służę pomocą. pozdrawiam
Dozobaczenia na spociku