A nie, no to co innego... :lol:aldi pisze:Chyba ma głównie zapobiegać czemuś takiemu: http://imageshack.us/photo/my-images/510/audiq.jpg/i28 pisze:A weźcie mi powiedzcie po co wam w ogóle to orurowanie... ?
[Coupe] Rollbar
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No OK fajna, ale ja coś czuję że przy braku szczęścia różnie można dacha skończyć.
Ja np. wyszedłem bez szwanku z Coupety tej co kolega wcześniej zapodał fotkę...
Dodam że autko wygląda tak przy około 80-90km/h, pierwsze uderzenie prawy tył i potem dachowanie hmm nie wiem ile obrotów ale 3 napewno i zatrzymanie na dachu. Do tej pory nie wiem jak się przecisnełem przez okno pasażera :roll:
ku przestrodze:
Ja np. wyszedłem bez szwanku z Coupety tej co kolega wcześniej zapodał fotkę...
Dodam że autko wygląda tak przy około 80-90km/h, pierwsze uderzenie prawy tył i potem dachowanie hmm nie wiem ile obrotów ale 3 napewno i zatrzymanie na dachu. Do tej pory nie wiem jak się przecisnełem przez okno pasażera :roll:
ku przestrodze:
Coupety mają słabą konstrukcję dachu, do tego tylna klapa z włókna która na pewno nie pomaga w sztywności karoserii
jestem za tym dobrodziejstwem bo 500zł i trochę oszpecone wnętrze może "zwiększyć" szanse cieszenia się dalej życiem <urodziny>
w końcu w serii zostaje nam wierzyć że oparcie fotela wytrzyma, u mnie pękło ale czuje że jeszcze jeden "dach" i moja głowa miała by sporo kilo na sobie
jestem za tym dobrodziejstwem bo 500zł i trochę oszpecone wnętrze może "zwiększyć" szanse cieszenia się dalej życiem <urodziny>
w końcu w serii zostaje nam wierzyć że oparcie fotela wytrzyma, u mnie pękło ale czuje że jeszcze jeden "dach" i moja głowa miała by sporo kilo na sobie