Miło mi poinformować, że się w końcu udało. Więc jakby ktoś chciał się dowiedzieć co i jak w temacie chętnie opowiem.
Wykorzystane elementy
Komputer LPG omvl dream c wraz z przełącznikiem
Driver rozszerzający Bigas gis
Reduktor omvl
Listwa valtekx5
Okablowanie z dream n
Trochę się namordowaliśmy z ustawieniem, dzięki za pomoc dla eNn...
Na pewno lepiej wsadzić blosa albo mikser i ustawić w pięć minut, mi ustawienie mapy zajęło około 2 godzin w trasie . Ale obiecałem sobie, że albo sekwencja albo sama benzyna.
[B4 2.3 NG] Mechaniczny wtrysk vs sekwencyjny gaz
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
-
- Forum Audi 80
Długo długo ale jakoś trafiłem, miał być omvl albo bigas albo igs. Akurat patrze na allegro jest i biorę. Problem trochę był z wiązką bo kupiłem on dream n, ale dostałem na forum schemat dziękuje itor ... . Mapa jest z map sensora i zwykłej sondy. Z początku miałem tps, ale wywaliłem bo klapa trochę lata. Wsadzę taki na przepustnicę.
-
- Forum Audi 80
O fajnie ze ogarnales temat.zborek_k-kozle pisze:Długo długo ale jakoś trafiłem, miał być omvl albo bigas albo igs. Akurat patrze na allegro jest i biorę. Problem trochę był z wiązką bo kupiłem on dream n, ale dostałem na forum schemat dziękuje itor ... . Mapa jest z map sensora i zwykłej sondy. Z początku miałem tps, ale wywaliłem bo klapa trochę lata. Wsadzę taki na przepustnicę.