robota bez sensu, ale jak ktoś chce, to nikt mu nie zabroni, nie?
Gadżety z allegro z pierwszego postu to najlepiej zostawić w domu na półce jeśli już się je kupiło.
[B4 2.6] Gadżety do modyfikacji dolotu
Tak zgadzam się - powiesić nad łóżko takie pierdyGadżety z allegro z pierwszego postu to najlepiej zostawić w domu na półce jeśli już się je kupiło.
Ale wracając do tematu
Jak mam początek dolotu czyli tę rurę tuż przed reflektometrem - co by się stało tak bym tę rurę tak zmodyfikował by kończyła się szerokim lejkiem tuż za atrapą chłodnicy oczywiście prostopadle do kierunku jazdy - mam na myśli zagarnianie lejem powietrza przy dużej prędkości i wtłaczanie go w ORYGINALNY dolot !!!
mysle ze napewno by sie cos poprawilo , ja sie przymierzam pod odetkanie przepustnicy pierwsze co .ziemor pisze:Tak zgadzam się - powiesić nad łóżko takie pierdyGadżety z allegro z pierwszego postu to najlepiej zostawić w domu na półce jeśli już się je kupiło.
Ale wracając do tematu
Jak mam początek dolotu czyli tę rurę tuż przed reflektometrem - co by się stało tak bym tę rurę tak zmodyfikował by kończyła się szerokim lejkiem tuż za atrapą chłodnicy oczywiście prostopadle do kierunku jazdy - mam na myśli zagarnianie lejem powietrza przy dużej prędkości i wtłaczanie go w ORYGINALNY dolot !!!