[Cabrio] Alufelgi na lato - wybór
Wypytałem trochę o części, więc tak:
Przód: S2
- przeguby: są dwa rodzaje do S2, w zależności od ilości zębów od koła: 38/27 lub 38/25 ceny od 100zł do 360 zł/ jedna strona
- łożyska - 190 zł/ jedna strona
- piasty S2 - brak w ofercie ;/
- tarcze - ok 254 zł/szt
Tył: A6C4
- piasty - 60zł/sztuka
- tarcze - 100-130 zł/sztuka
Co myślicie? Minus oczywiście jakiś tam rabat 10-20% bo kupowałbym wszystko przez znajomego.
Przód: S2
- przeguby: są dwa rodzaje do S2, w zależności od ilości zębów od koła: 38/27 lub 38/25 ceny od 100zł do 360 zł/ jedna strona
- piasty S2 - brak w ofercie ;/
- tarcze - ok 254 zł/szt
Tył: A6C4
- piasty - 60zł/sztuka
- tarcze - 100-130 zł/sztuka
Co myślicie? Minus oczywiście jakiś tam rabat 10-20% bo kupowałbym wszystko przez znajomego.
ja widzę takie cabrio http://www.flickriver.com/photos/retrom ... 278133814/
Puszek, próg cenowy ustalony w granicach 2-2.5 tys zł, felgi za 1tys nie wchodzą w grę... Tylko cały czas jeszcze jest opcja zmiany rozstawu, myślimy cały czas =) zbieram różne propozycje, z felgami za 3.5-4 tys to już koledzy przesadzają w moim przypadku akurat hehe ale chodziło również o to żeby pokazać co ciekawego można w naszych samochodach założyć i jakie są możliwości, wiosna się zbliża pewnie coraz więcej takich zapytań będzie. Nie martw się o mnie, na wiosnę na pewno nie zobaczysz mnie z felgami za 1 tysiąc =)
PuSzEk cena nie ma tu wiekszego znaczenia bo czasami mozna i za tysiaka miec ciekawa felge wystarczy tylko troche swojej pracy i mozna osiagnac lepszy efekt nisz z felga za duzo wieksza kase,
widac to po wczesniejszych "wcieleniach" ATLASA czy Kolczata takie brocki b1 czy b6 itp mozna znalesc za smieszne pieniadze, wystarczy wlozyc troche serca i efekt jest swietny <ok>
widac to po wczesniejszych "wcieleniach" ATLASA czy Kolczata takie brocki b1 czy b6 itp mozna znalesc za smieszne pieniadze, wystarczy wlozyc troche serca i efekt jest swietny <ok>