Hella made in Italy - badziewie?
Hella made in Italy - badziewie?
Kupiłem dzisiaj czujnik temperatury cieczy chłodzącej do B3 firmy Hella, wszystko fajnie ładnie zapakowane w oryginalne pudełeczko, cena nie najniższa bo 58zł i trochę się zdziwiłem, bo wyglądał bardzo podobnie do wcześniejszego EPS? Wytłoczone jakieś numerki i Made in Italy, trochę mnie to zmartwiło bo chciałem dla świętego spokoju Boscha który nie był dostępny. A skusiłem się na ten tylko dlatego, że sprzedawca mówił że wnętrzności z boscha, więc jak to w końcu jest?
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
Takie części to aftermarket tak więc jakość ich pod każdym wydaniem ma sporo do życzenia. Tak jak pisałeś dobrym wyborem jest bosch ponieważ przekazując zlecenie do produkcji daje też swoje maszyny i dostawców komponentów tak więc jeżeli podwykonawca przyłoży się do wykonania to bosch aftermarket będzie wykonany OK.
Pozostali próbują podrabiać ich produkt z różnymi skutkami.
Miejmy nadzieję że ci posłuży i za rok (szczególnie zimę) nie będzie błędnych sygnałów do ECU.
Co do samego produktu to już każda firma tnie kosztu na produkcji i firmuje swoją marką produkty małych firemek zarabiając na swojej marce.
Pozostali próbują podrabiać ich produkt z różnymi skutkami.
Miejmy nadzieję że ci posłuży i za rok (szczególnie zimę) nie będzie błędnych sygnałów do ECU.
Co do samego produktu to już każda firma tnie kosztu na produkcji i firmuje swoją marką produkty małych firemek zarabiając na swojej marce.