Audi 80 1,6 Turbo D SB ->AKN swap czas zacząć !!
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Jak się dowiedziałem to szczęke 2 minuty podnosiłem z ziemi...
Ona to zgłaszała to do jakiejś firmy która postarała się o to żeby wyciągnąć jak najwięcej kasy z OC typa który we mnie stuknął.
To nie był obolały kark. 2 tygonie chodziła w kołnierzu. Stwierdzili "niezdiagnozowany uraz kręgosłupa". W każdym bądź razie kasa niezła bo B3 w tej kasie można kupić....
Ona to zgłaszała to do jakiejś firmy która postarała się o to żeby wyciągnąć jak najwięcej kasy z OC typa który we mnie stuknął.
To nie był obolały kark. 2 tygonie chodziła w kołnierzu. Stwierdzili "niezdiagnozowany uraz kręgosłupa". W każdym bądź razie kasa niezła bo B3 w tej kasie można kupić....
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dzięki za słowa wsparcia, na pewno nie przesiądę się na inne B3 tylko szukam ewentualnego dawcy elementów blacharskich.miki1133 pisze:pawelrybak15, nie kupuj innej b3 wyklepie się pomaluje i będzie igiełka jak dostaniesz kasę to zrobisz i będziesz dalej śmigał trzymaj się
Nie chciałbyś znać mojego podejścia do zdrowia...Math11 pisze:Jak dostaniesz kołnierz to masz szanse na dobre siano
Tyle że zdrowia się już nigdy nie odkupi...
Dla mnie najważniejsze jest by B3 naprawić, do lekarza bym w ogóle nie poszedł gdyby nie to, że może uda mi się dodatkową kasę wyciągnąć z ubezpieczalni <zly>