[ABK] Zegar cisnienia oleju idzia na full itemp stoi
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
aldi pisze:Może masz zamienione wsuwki na czujniku.
nie no jakies pojęcie o elektryce to ja mampazdzioch pisze:Dobra ja juz wiem chyba o co chodzi a chodzi faktycznie o te wsuwki na czujniku
nawet udało mi sie rozebrac i naprawic stary czujnik tylko teraz mam problem jak go zabudowac :shock:
problem dalej jest i to napewno nie czujnik ani okablowanie szukam póki co zegar od cisnienia gdyby ktoś posiadał to chetnie przygarne :mrgreen:
Witam, podłącze się pod temat. Mam wskaźniki od 80 b4. Chcę je zamontować we Fordzie, ale nie mam na razie czujnika od temperatury oleju i bańki od ciśnienia. Po przekręcenia kluczyka na + wskazówka od temperatury delikatnie się unosi, a od ciśnienia leci maksymalnie w prawo. Voltomierz pokazuje ok.
Po przeczytaniu całości wywnioskowałem, że gdy nie mam czujnika, to obwód jest niepełny i wtedy wskazówka od ciśnienia robi takie cyrki. Czy dobrze to rozumiem ?
Po przeczytaniu całości wywnioskowałem, że gdy nie mam czujnika, to obwód jest niepełny i wtedy wskazówka od ciśnienia robi takie cyrki. Czy dobrze to rozumiem ?
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH