Deskorolka
- robertas1.8
- Forum Audi 80
- WojtaS-line
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
zloty na zaproszenia to kolko wzajemnej adoracji, w dodatku zamkniete. wiesz o tym doskonale a mimo to pchasz sie jakby nie wiem co tam rozdawali po czym kwekasz ze auto sie niby nie broni. moim zdaniem 'elita' jest zwyczajnie niedoedukowana i (to akurat sprawdzilem na wlasnej skorze) nie ma odwagi cywilnej szczerze rozmawiac z ludzmi z zewnatrz rzekomo probujacymi sie 'wkrecic'.Kolczat pisze:zloty na zaproszenia mowia ze jednak slaba
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
deejay.ftb, zawsze sie tam zastanawiam nad Twoim zdaniem i zauwazam ze przyjezdzaja co rok jakies auta grubo pomodzone i to od nowych osobistosci i potrafia zrobic wrazenie, takze to naprawde jest kwestia poziomu samochodu, a wlasnie po to tam jezdze zeby przypatrzec sie paru szczegolom, ktore mozna zaczerpnac, chociaz z roku na rok mam coraz mniej pary...
grinch, dzieki
grinch, dzieki
- wampir1988
- Audi 80 Klub
@ Kolczat fajna masz tą deskorolkę <ok> Uwielbiam glebę ale na razie mnie nie stać bo są inne tematy do ogarnięcia u mnie co do tdi... to nie rozumiem ludków którzy czepiają się tdi w cabrio, dobra opcja do taniego krzesania mocy. Tanio krzesać, tanio jeździć <ok> Szkoda że masz inną poduchę bo byśmy się zamienili :-|