Siemka
Panowie jest taka sprawa.
W związku z tym ,że nie mamy za dobrej pogody a ja nie mam dostępu do kanału czy podnośnika to najpierw postanowiłem poradzić się na forum.
Mam oryginalny dopinany hak do Audi B4 który wsuwa się w podłużnice w tym haku mam otwory na śruby i tu moje pytanko: czy w samochodzie w podłużnicach są już te otwory czy trzeba je samemu odmierzać i wiercić ?
Jak by było cieplej to bym się w czołgał pod samochodzik i bym zobaczył ale trochę chłodno jest a ja nie mam żadnego garażu.
Z góry Dzięki za Pomoc
[Audi 80 B4 2.6 V6 Quattro] Hak
- elektronic
- Forum Audi 80
- Imię: Wiesław
Pod tym dywanikiem w bagażniku masz te śruby co to trzymają zderzak. Odkręcasz to + wkręty w nadkolach + wkręcik mniej więcej w połowie zderzaka pod taką zaślepką. Otworzysz kuferek to napewno go będzie widać od góry. Szarpiesz zderzak do tyłu lekko odginając tam przy nadkolach. Potem wywalasz te prowadnice do których zderzak jest przykręcony, a w to miejsce zdaje się przykręcasz hak. Oczywiście ciągniesz elektrykę i wsuwasz całość spowrotem i przykręcasz. Prościej się chyba nie da wytłumaczyć.
- elektronic
- Forum Audi 80
Ok z montażem się już uporam ale teraz pozostaje kwestia odpowiedniego zabezpieczenia tego elementu. Zależy mi jedynie żeby czymś to maznąć co wytrzymało by mniej więcej do początku września potem postaram się to wypiaskować i nawet może ocynkować.
Znacie jakieś niedrogie farby które będą się do tego nadawały ?
Znacie jakieś niedrogie farby które będą się do tego nadawały ?
- elektronic
- Forum Audi 80