Audi 80 1,6 Turbo D SB ->AKN swap czas zacząć !!
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nie jest dobrze, chcą mi dać 1800PLN :cry:
Cóż, będę się odwoływał. Podjąłem już decyzję co do auta. 80tka zostaje u mnie, ale będzie odstawiona do garażu i będę odkładał pieniądzę na kompleksową renowację auta. Będę naprawiał powoli, ale konsekwentnie, żadnej maniany, półśrodków i pospiechu.
A do jazdy na codzień kupuję Passka B3 w Dieslu. Miał być Espebot, ale stwierdziłem, że jednak lepiej będzie jak kupię Passata B3. W środę jadę z ojcem obejrzeć 2 takie passaty. Trzymajcie kciuki bym wrócił z którymś z nich :roll:
Cóż, będę się odwoływał. Podjąłem już decyzję co do auta. 80tka zostaje u mnie, ale będzie odstawiona do garażu i będę odkładał pieniądzę na kompleksową renowację auta. Będę naprawiał powoli, ale konsekwentnie, żadnej maniany, półśrodków i pospiechu.
A do jazdy na codzień kupuję Passka B3 w Dieslu. Miał być Espebot, ale stwierdziłem, że jednak lepiej będzie jak kupię Passata B3. W środę jadę z ojcem obejrzeć 2 takie passaty. Trzymajcie kciuki bym wrócił z którymś z nich :roll:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Liczyłem na to że dostanę z 2,5 kaflona.
Cóż, na pewno będę się odwoływał. Ciekawe ile wywalczę, może to być np 100PLN ale może też i więcej w każdym bądź razie nie podaruje tak łatwo.
A co do Passata to ja już od jakiegoś czasu planowałem kupić coś do codziennego użytku bo szkoda mi 80 eksploatować w zimę albo tyrać w robocie.
Cóż, na pewno będę się odwoływał. Ciekawe ile wywalczę, może to być np 100PLN ale może też i więcej w każdym bądź razie nie podaruje tak łatwo.
A co do Passata to ja już od jakiegoś czasu planowałem kupić coś do codziennego użytku bo szkoda mi 80 eksploatować w zimę albo tyrać w robocie.
pawelrybak15, za ta kase kupisz materialy z wyzszej polki, a na robocizne dozbierasz powoli. 2500pln bys dostal gdyby Twoje auto przed kolizja bylo w bdb+ stanie lakierniczym i mialo duzo wiecej wypo. mi zabrali 130pln za stan opon 50% ale duzo zyskalem jak kolesiowi wmowilem, ze to sport edition :mrgreen:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Wyposażenie niby uwzględnili (elektryczne szyby, elektryczny szyber i lusterka, itp itd).
Plan jest taki że najpierw kupię tego Passata, a potem zacznę ogarniać B3kę.
Jak już kupię Passata i go na siebie zarejestruję, to sprzedam motocykl który trzymam od paru lat tylko po to aby mi zniżki na OC nabijał i już będzie kasa na to aby coś podziałać z 80tką.
Ogólnie rzecz biorąc to fatalnie się ten 2013 zaczął dla mnie
Nie dość że w życiu że tak to nazwę prywatnym mi nie idzie, nie dość że mam ciągłe problemy przez które jestem już nerwowo załamany to jeszcze na dokładkę teraz ta sprawa
Plan jest taki że najpierw kupię tego Passata, a potem zacznę ogarniać B3kę.
Jak już kupię Passata i go na siebie zarejestruję, to sprzedam motocykl który trzymam od paru lat tylko po to aby mi zniżki na OC nabijał i już będzie kasa na to aby coś podziałać z 80tką.
Ogólnie rzecz biorąc to fatalnie się ten 2013 zaczął dla mnie
Nie dość że w życiu że tak to nazwę prywatnym mi nie idzie, nie dość że mam ciągłe problemy przez które jestem już nerwowo załamany to jeszcze na dokładkę teraz ta sprawa
Dobre pieniądze dali i tak jak koledzy pisza za tyle to można całe auto pomalować.
A masz tu na zachetę jak ruski wyklepali audice przy której Twoja to miała stłuczkę parkingową:
Moja była mocniej walona od Twojej i dzisiaj jedyny ślad po tym to odchodzący bezbarwny i trochę dupa niespasowana także nie jest źle <ok>
A masz tu na zachetę jak ruski wyklepali audice przy której Twoja to miała stłuczkę parkingową:
Moja była mocniej walona od Twojej i dzisiaj jedyny ślad po tym to odchodzący bezbarwny i trochę dupa niespasowana także nie jest źle <ok>
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Takim samym rugcugiem naciągałem swoją czarną b3 Taka linia nie pęknie, nie martw się. Jak ruska stal to z lekka 12 ton może wytrzymać a przy takim wyciąganiu to z 1 tona mogła działać.keczy pisze:GerB3, niezly hardcore z tego kolesia, gdyby mu ta lina strzelila to nastepny filmik ogladalibysmy z sekcji <ok> naprawa jak dla mnie db
trepek, jak wyciagalem tyl w mojej zabie na ramie ktory byl lekko musniety to 1 silownik ktory ma 2 tony "udzwigu" nie dawal sobie rady i musialem dac inny. na tym filmiku spokojnie jest przylozone kilka ton bo majster wyciaga wszystkie wzmocnienia razem z blotnikiem. widzialem juz pekajace i latajace po warsztacie ogniwa 1cm srednicy wiec nic mnie juz nie zdziwi
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
miki1133, dzięki za dobre słowo, jutro jadę oglądać tego passka http://otomoto.pl/volkswagen-passat-198 ... 07903.html
Dzisiaj może przejade się obejrzeć tego: http://otomoto.pl/volkswagen-passat-C27309918.html mam go blisko swojej wiochy bo jakieś 10km ode mnie :roll:
Dzisiaj może przejade się obejrzeć tego: http://otomoto.pl/volkswagen-passat-C27309918.html mam go blisko swojej wiochy bo jakieś 10km ode mnie :roll:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: