Na granicę po wachę?pawelrybak15 pisze:Passat ma środek niezbyt ciekawy ale to będzie auto do pracy
Audi 80 1,6 Turbo D SB ->AKN swap czas zacząć !!
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ja miałem na oku jednego kombiaka (choć wolę sedany) ale już mi go ktoś sprzątnął sprzed nosa :evil:
Póki co zostały mi 2 sedany z czego dwa to 1,6 Turbo D i jeden to 1,9 Turbo D.
Keczy, co Ty dziś piłeś ? <rotfl> Jakiego swapa, toć nie będę przekładał 1,6 na kolejnego 1,6 lub tym bardziej na 1,9 TD <ok>
Póki co zostały mi 2 sedany z czego dwa to 1,6 Turbo D i jeden to 1,9 Turbo D.
Keczy, co Ty dziś piłeś ? <rotfl> Jakiego swapa, toć nie będę przekładał 1,6 na kolejnego 1,6 lub tym bardziej na 1,9 TD <ok>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
W Passku nic nie będzie cudowane
Jedyne co zrobię to ustawię pompę i doładowanie po swojemu żeby się fajnie jeździło, ale nie będę w niego inwestować tak jak w Audi. Oczywiście to co będzie trzeba zrobić to się zrobi, ale nie będę silnika nie wiadomo jak modził ani też nie będę dokładać wypasów żadnych <ok>
Jedyne co zrobię to ustawię pompę i doładowanie po swojemu żeby się fajnie jeździło, ale nie będę w niego inwestować tak jak w Audi. Oczywiście to co będzie trzeba zrobić to się zrobi, ale nie będę silnika nie wiadomo jak modził ani też nie będę dokładać wypasów żadnych <ok>
pawelrybak15 pisze:W Passku nic nie będzie cudowane
taaaa ja też tak mówiłem <:P> <:P> <:P> <:P>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Przed chwilą przyjechałem białym Passkiem B3 Variant 1,6 Turbo D SB
Dalszą dyskusję na temat passka proszę prowadzić tutaj: https://audi80.pl/vw-passat-variant- ... t76527.htm
<ok>
Dalszą dyskusję na temat passka proszę prowadzić tutaj: https://audi80.pl/vw-passat-variant- ... t76527.htm
<ok>