Autka są moja pasja ani B3 ani Coupe nie są używane na co dzień, one w życiu swoje już zjeździły teraz mają błyszczeć i dawać radość
Koło będzie sporo wystawało, dystans został tak dobrany by rant + naciąg wystawał a sama opona ladnie zlicowala sie z krawędzią błotnika, co dodatkowo ładnie wypełni nadkole, tył i tak usiądzie z 2cm po włożeniu dwóch skrzyń z głośnikami dodatkowego akumulatora + elektroniki...
A z 9 calowym borbecikiem będzie grubo no i oczywiście polereczka rancików
Co do B2 to narazie nic nie mogę napisać, stan budy zwłaszcza podłogi, oraz elementów nośnych jest gorszy aniżeli zakładałem, blacharz pomalutku w wolnej chwili naprawia budę i składa układanke efekt jaki chce osiągnąć to autko seryjne położone na glebie, na szerokiej stali 13 lub 14, coprawda zapewne będzie leżeć na kicie bo gwint jest praktycznie niemożliwy do zdobycia ale zawsze w dole.
Wczorajsze informacje od majstra nie były zbyt pozytywne bo do wymiany pójdzie jeszcze przednie podszybie no ale on jak to powiedział nie takie cuda już w życiu robił......
Chciałem dawać pakiet zderzają od coupety nawet go już zakupiłem ale okazało się, że do zderzaka przyczepiona była reszta samochodu i sie zakochałem i teraz mam w sumie już trzy B2, B3, coupe;)
W coupetce przywróciłem silnik do życia, nowe wnętrze + pełna elektryka, na lato czeka już zawias -40mm + borbecik A
A silniczek 2,3 Ng ciagnie jak lokomotywa
takie male spy foto i off topic
Ostatnio zmieniony 20 lut 2013, 15:21 przez LUKASZdiy, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzis założyłem dystanse i troche mi kopara opadła........na zdjeciu dystanse 30 mm ale musze je stoczyć do 20mm
Troche mi się to niepodoba jak mam być szczery, szkoda tylko że przepłaciłem za dystanse 30mm