Grabina 1-5.05.2013 Otwarcie sezonu
ciekawe czy tym razem tez jakies kanapy beda staly tam pod ogrodzeniem...
ostatnio dosc wygodnie mi sie tam dogorywało :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
btw, topił juz ktos rower wodny? jak cos to wiem jak to sie robi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
cos tam sie wymodzi 8-)
ostatnio dosc wygodnie mi sie tam dogorywało :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
btw, topił juz ktos rower wodny? jak cos to wiem jak to sie robi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Trąbalski pisze:Maszu proszony o zmaterializowanie swojej inwencji tworczej w postaci okazjonalnych wlepek <mikolaj>
cos tam sie wymodzi 8-)
- elektronic
- Forum Audi 80
- Imię: Wiesław
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
tego ktory zdradzil mnie w zeszlym roku wlasnie zwolnilem ze sluzby. damy radeMabrothrax pisze:Deejay tym razem weź takiego laptopa żeby Ci dysku nie wysadziło od nadmiaru żulerii nagranej :mrgreen:
sagem pisze:Coraz ciekawiej sie dzieje widzę, obyśmy tylko nie zrównali z ziemią tego ośrodka tym razem
"to nie szklo, to Malik zemdlal..."keczy pisze:uuu ciezko mi was wszystkich bedzie ogarnac tym razem :roll: :mrgreen:
...i liczyc na pelna wspolprace z Waszej strony. niesubordynacja bedzie karana przysiadami na bramie w ilosci ktora uznamy za stosowne wedlug wlasnego uznaniaMabrothrax pisze:Podczas tej odsłony mamy zamiar z deejayem zrobić coś specjalnego w kwestii oprawy wizualnej