[Sedan 80 B4] Tapicerka klapy bagażnika
wiem o tym bo widziałem twoją i jaka jest różnica w montażu szukam nazywam to kołki zatrzaski które idą w klapę a dokładnie dziury przygotowane do tego ale znowu czas sam wiesz 3dni się nie mogłem wyrwać do ciebie jak wracam do domu to sklepy zamknięte :evil:
[ Dodano: 2013-02-06, 21:36 ]
dlatego prosiłem może ktoś ma numer katalogowy albo foto to już jakoś łatwiej by było :roll:
[ Dodano: 2013-02-17, 16:58 ]
Witam a wiec ja dopasowałem takie spinki do klapy B3 i tapicerki ori b3 <ok>
[ Dodano: 2013-02-06, 21:36 ]
dlatego prosiłem może ktoś ma numer katalogowy albo foto to już jakoś łatwiej by było :roll:
[ Dodano: 2013-02-17, 16:58 ]
Witam a wiec ja dopasowałem takie spinki do klapy B3 i tapicerki ori b3 <ok>
Z tego co kolego wyczytałem to odrysowują szkic na papierze, potem kupić filc w sklepie,albo allegro tutaj masz np. http://allegro.pl/gruby-filc-12-kolorow ... 56328.html odrysować wyciąć kołki kupić i po robocie. Też mam to w planach estetyczniej to wygląda no i zawsze trochę bagażnik wygłuszy jak ktoś a jakąś tubę bądź skrzynie
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
Dość dawno to robiłem u siebie ale z tego co pamiętam to najlepiej użyć cienkiego papieru gdyż łatwiej się poddaje.Na początku chciałem odrysować na grubym typu blok techniczny.Ale się na wkurzałem.Później użyłem papieru takiego jak pakujemy paczki,taki jest idealny.Później tylko filc i kupić materiał do wykończeń na rogi by to miało ręce i nogi.W b4 można zastosować kołki do montażu dostępne w każdym motoryzacyjnym.Idealnie pasują do otworów w klapie.U mnie wyszło tak:
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
- Daniel Choros
- Forum Audi 80