A ile ta przyjemność kosztowała :?:Dreamer pisze:Teraz idą już do mnie ori używki pod silnik i skrzynię i mam nadzieję, że jazda znów będzie przyjemnością.
[b4 1z] Poduszki silnika - never ending story
- lord17_1991
- Forum Audi 80
Pod silnik 110zł z przesyłką i na skrzynie 90zł z przesyłką.zaviel pisze:A ile ta przyjemność kosztowała :?:Dreamer pisze:Teraz idą już do mnie ori używki pod silnik i skrzynię i mam nadzieję, że jazda znów będzie przyjemnością.
Więc za poduchy i ewentualną robotę zapłaciłem mniej niż za jedną nową "dobrą" poduszkę. Napiszecie, że używka i nie wiadomo ile wytrzyma - owszem ale nie będzie problemem kupić znów ori poduszkę za śmieszne pieniądze.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
A w pełni sprawne 20 letnie audi widziałeś :?: 8-) to tak samo jest z poduszkami ....u mnie w aucie siedzą akurat nowe ori ,ale stare są również w idealnym stanie ,więc skoro u mnie są ok .to w wielu innych równieżzaviel pisze:Jestem pełen podziwu dla kogoś kto znajdzie dobre poduszki, które mają blisko 20 lat
-
- Forum Audi 80
Jest dokładnie tak samo jak na ori starych ,czyli lepiej być nie może a kupowałem nie dlatego że moim coś dolegało ,tylko się trafiły po 50 zł za sztukęelbula pisze:kupywałes ori ,i jak na nowkach róznica
Jak siedzą nie ori, zawsze jest sens wymienić na ori 8-)elbula pisze:mój delikatnie drży na jałowym i postoju czy jest sens kombinowac
-
- Forum Audi 80
Jak wszystkie cztery sztuki ori ,to wątpię żeby to <ok>elbula pisze:ori siedzą ori
było ich zasługą jak to nowszy osprzet ,to zmienić obroty w adaptacjach na wyższe .Jak to stary bosch ,to nie ma takiej możliwości a dziwna praca na jałowym to zwykle "zasługa " nastawnika potencjometrycznegoelbula pisze:delikatnie drży na jałowym i postoju
Boge za około 350zł
http://autopartsmarket.dk/?action=catal ... 6pref%3DAU
http://autopartsmarket.dk/?action=catal ... 6pref%3DAU