[B4][V6 i R5]sprężyny sparco -30mm (za 180zeta tylne do ośk)
[B4][V6 i R5]sprężyny sparco -30mm (za 180zeta tylne do ośk)
sprężyny sparco do 5-6cio cylindrowych B4 sedan bez Q.
4sztuki 370zł z wysyłką
http://allegro.pl/sprezyny-sportowe-spa ... 42661.html
dzwoniłem i:
-sprzedają tylko komplety
-obniżają ok 35mm
1. poczytałem po innych forach i sobie ludzie chwala(alfa, bmw), że jest bardziej sztywno ale komfortowo.
2. Jak ktoś byłby zainteresowany tylko na tył to chetnie się dogadam i wezme na przód do siebie bo niestety do quattro nie zrobili.
pzdr
4sztuki 370zł z wysyłką
http://allegro.pl/sprezyny-sportowe-spa ... 42661.html
dzwoniłem i:
-sprzedają tylko komplety
-obniżają ok 35mm
1. poczytałem po innych forach i sobie ludzie chwala(alfa, bmw), że jest bardziej sztywno ale komfortowo.
2. Jak ktoś byłby zainteresowany tylko na tył to chetnie się dogadam i wezme na przód do siebie bo niestety do quattro nie zrobili.
pzdr
Ostatnio zmieniony 13 lut 2013, 15:20 przez Rychu82, łącznie zmieniany 3 razy.
hmm, naprawde napisałem tak nie zrozumiale.....spróbuję jeszcze raz.
Chcę kupić sprężyny sparco, ale niestety do quattro nie ma.
Więc chcę kupić do ośki i odsprzedać te tylne bo do nie nie będą pasowały.
do siebie założę tylko przednie.
amory kupiłem na przod nowe sachsy a z tyłu mam fajne koni utwardzone(z B5Q).
sprężyny z przodu z jakiegoś compi chyba a z tyłu to nawet nie wiem.......więc amorów nie ruszam, tylko same sprężyny zmienie.
Chcę kupić sprężyny sparco, ale niestety do quattro nie ma.
Więc chcę kupić do ośki i odsprzedać te tylne bo do nie nie będą pasowały.
do siebie założę tylko przednie.
amory kupiłem na przod nowe sachsy a z tyłu mam fajne koni utwardzone(z B5Q).
sprężyny z przodu z jakiegoś compi chyba a z tyłu to nawet nie wiem.......więc amorów nie ruszam, tylko same sprężyny zmienie.
sam napisałeś o tej firmie a ja pozwoliłem sobie zapodać cenę H&R -40 komplet sprężyn kosztuje przeszło 900zł do B4 quattro to nie są tanie rzeczy a czy sparco czy jamex czy mts kto z was na to paczy cena się liczy bo jak by nie to kto by kupił stare z nie wiadomo jakim przebiegiem zawieszenie ? poszedł byś do sklepu kupił byś zawias taki jaki byś tam chciał i zapłacił kilka tyś pozdro