[All] Ile palą nasze autka ?
- jacek199315
- Forum Audi 80
Myślisz, że jak V-ką będziesz robił w duże mrozy tak jak ja robie 4 kilometry w jedną, stygnie i 4 w drugą to spali tyle? Wciągnie dużo więcej.PuSzEk pisze:masakra.... :shock: od razu bym ten silnik zmieniał, na jakieś "V"schack pisze:u mnie jak krótkie odcinki robię i pod 5 tysi obrotów wchodzę to mi abt po mieście nawet 16 zassie w zimie, trasa 9.5 gazu
- jacek199315
- Forum Audi 80
delikatnie z gazei i spali 10 a nie piz*a opór gaz w podłodzeschack pisze:PuSzEk napisał/a: schack napisał/a: u mnie jak krótkie odcinki robię i pod 5 tysi obrotów wchodzę to mi abt po mieście nawet 16 zassie w zimie, trasa 9.5 gazu
masakra.... od razu bym ten silnik zmieniał, na jakieś "V"
Myślisz, że jak V-ką będziesz robił w duże mrozy tak jak ja robie 4 kilometry w jedną, stygnie i 4 w drugą to spali tyle? Wciągnie dużo więcej.
- PuSzEk
- Forum Audi 80
- Imię: Bartek
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH
robiłem takie trasy max. 5 km w jedną strone i spokojnie w 16L gazu się zamykałemschack pisze:Myślisz, że jak V-ką będziesz robił w duże mrozy tak jak ja robie 4 kilometry w jedną, stygnie i 4 w drugą to spali tyle? Wciągnie dużo więcej.PuSzEk pisze:masakra.... :shock: od razu bym ten silnik zmieniał, na jakieś "V"schack pisze:u mnie jak krótkie odcinki robię i pod 5 tysi obrotów wchodzę to mi abt po mieście nawet 16 zassie w zimie, trasa 9.5 gazu