ACQ AEB
- Paweł Olsztyn
- Forum Audi 80
ACQ AEB
Witam
Tak jakoś na przełomie 2011/2012 na allegro pojawiło się to to owe auto. Na początku z ceną lekko ponad 5taka potem 3 z haczykiem, ostatecznie zanabyte za 2800zł
Auto zakupione z zamiarem używania jako treningówki ale aby się tak stało trzeba było/jest włożyć wiele pracy.
Zakupione z padniętym silnikiem, z holowane na lince z Wa-wy kawałek za Olsztyn
Tu linka do AKP oraz YT jeszcze jak była w poprzednich rękach ... :evil:
http://www.audiklub.org/forum/viewtopic ... pe+quattro
Wiem, że gdzieś się na forach to auto już podobno przewijało. W tracie odbudowy muszę przyznać, że niezła popylina w niektórych miejscach ...
Pozostałe fotki pod linkiem na bieżąco aktualizowanym https://plus.google.com/u/0/photos/1121 ... 8589609249
Silnik po wyciągnięciu z auta
Zawieszenie
oraz full profesjonal wydech
Trochę pomyłem
Później trochę środka
Oraz odrobina tylnego zawieszenia
"Nowy" silnik stoi i czeka na swój czas
Tak jakoś na przełomie 2011/2012 na allegro pojawiło się to to owe auto. Na początku z ceną lekko ponad 5taka potem 3 z haczykiem, ostatecznie zanabyte za 2800zł
Auto zakupione z zamiarem używania jako treningówki ale aby się tak stało trzeba było/jest włożyć wiele pracy.
Zakupione z padniętym silnikiem, z holowane na lince z Wa-wy kawałek za Olsztyn
Tu linka do AKP oraz YT jeszcze jak była w poprzednich rękach ... :evil:
http://www.audiklub.org/forum/viewtopic ... pe+quattro
Wiem, że gdzieś się na forach to auto już podobno przewijało. W tracie odbudowy muszę przyznać, że niezła popylina w niektórych miejscach ...
Pozostałe fotki pod linkiem na bieżąco aktualizowanym https://plus.google.com/u/0/photos/1121 ... 8589609249
Silnik po wyciągnięciu z auta
Zawieszenie
oraz full profesjonal wydech
Trochę pomyłem
Później trochę środka
Oraz odrobina tylnego zawieszenia
"Nowy" silnik stoi i czeka na swój czas
Ostatnio zmieniony 19 cze 2014, 21:52 przez Paweł Olsztyn, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi 80
- Paweł Olsztyn
- Forum Audi 80
Dziękuje za link, zaktualizowałem w pierwszym poście.
Tak auto dostanie u mnie nowe życie, Ci co mnie znają wiedzą że dbam o swoje auta ale to na prawdę będzie potrzebować wiele mojego "ciepła"
Druciarstwo ... :evil:
Na tę chwilę czekam na silnik, który przechodzi remont generalny, a po jego montażu blacharka, dawca już czeka
Tak auto dostanie u mnie nowe życie, Ci co mnie znają wiedzą że dbam o swoje auta ale to na prawdę będzie potrzebować wiele mojego "ciepła"
Druciarstwo ... :evil:
Na tę chwilę czekam na silnik, który przechodzi remont generalny, a po jego montażu blacharka, dawca już czeka
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Pamiętam ją.Długo wisiała w ogłoszeniach.
Dobrze że dałeś jej drugie życie.
Była strasznie zjechana co widać na fotkach (w linku).Takiej podłogi w Audi to jeszce nie widziałem :shock: .
Dobra robota
Mam nadzieję ze posłuży Ci długo .
Szykujesz ja bardziej na tor?czyli bie potrzebne zbędne kg wyrzucasz
Dobrze że dałeś jej drugie życie.
Była strasznie zjechana co widać na fotkach (w linku).Takiej podłogi w Audi to jeszce nie widziałem :shock: .
Dobra robota
Mam nadzieję ze posłuży Ci długo .
- Paweł Olsztyn
- Forum Audi 80
Nio Kamil ma rację, ja na Twoim miejscu bym się nie przyznawał, muszę zawalić deskę bo nagrzewnica jest uwalona to "poprawię" elektrykę :lol:sagem pisze:Ja tą elektrykę będe poprawiał, bo jak Paweł odkręcił półkę pod nogami kierowcy, to "wszystko" spadało :-oNosb pisze:dobrze ze ja tam tylko w elektryce gmeralem bo byloby na mnie :mrgreen:
To ładnie żeś się wkopał :mrgreen:
Plan jest aby na co dzień służyła mojej dziewczynie, ale ogólnie to jako treningówka lotnisko, jezioro itp żeby jak wpadnę do rowu nie musiał się martwić specjalnie ponieważ nie bardzo chcę tak trenować moją b2jkąLU CASH pisze:
Powoli ją dłubię ale trochę to mi jeszcze zajmie, na tę chwilę inne auto jest priorytetem.