[80 B4] Jakie fotele zamiast standardowych ?
Zgadnij z jakiego samochodu ten fotel jest bez żadnego przerabiania??
Ten fotel jest od golfa III i nic nie musiałem przerabiać szyny pasują idealnie, tylko jest mały szczegół siedzi się troszeczkę wyżej, ale nie ma rzeczy której nie da się zrobić. A jeśli chodzi o fotele od A4 b5 to rozstaw szyn jest szerszy o 2 cm i wystarczy tylko podgiąć do środka, są na forum tacy co tak zrobili.
Ten fotel jest od golfa III i nic nie musiałem przerabiać szyny pasują idealnie, tylko jest mały szczegół siedzi się troszeczkę wyżej, ale nie ma rzeczy której nie da się zrobić. A jeśli chodzi o fotele od A4 b5 to rozstaw szyn jest szerszy o 2 cm i wystarczy tylko podgiąć do środka, są na forum tacy co tak zrobili.
Ostatnio zmieniony 01 cze 2015, 10:26 przez ab_ccc, łącznie zmieniany 1 raz.
- mayday2001
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Zmieniłem wczoraj fotele ze standardowych na kubełkowe też z B4 wszystko fajnie, ale nie mogę przesuwać fotela kierowcy. Problem polega na tym, że dzwignia która odsuwa zabezpieczenie jest wyżej niż zabezpieczenie. Regulacja gora dol dziala ale nawet na najnizszym polozeniu mam wrazenie ze fotel jest za wysoko co moze byc nie tak ? powinien pasowac P&P tak jak fotel pasażera.