[80 B3 1.8s]Jaki akumlator?
[80 B3 1.8s]Jaki akumlator?
Witam koledzy przyszedl czas na wymiane akusia bo juz mi totalnie padl niewiem czy przez sprzet czy to juz jegoi czas... Jakie polecacie akumlatorki w dobrej cenie... Do 300zl bo niestety wiecej narazie na to nie moge przeznaczyc! pozdro
Ostatnio zmieniony 05 lis 2007, 16:40 przez Liter, łącznie zmieniany 1 raz.
- Danek
- Forum Audi 80
- Imię: Damian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KK
- Kontakt:
Również polecam Centrę
PS. A na przyszłość przeczytaj proszę najpierw Regulamin: viewtopic.php?t=6284 oraz ten topik viewtopic.php?t=256 i nazywaj tematy zgodnie zasadami, bo następnym razem wątek poleci do kosza.
PS. A na przyszłość przeczytaj proszę najpierw Regulamin: viewtopic.php?t=6284 oraz ten topik viewtopic.php?t=256 i nazywaj tematy zgodnie zasadami, bo następnym razem wątek poleci do kosza.
Ja mam ze swojej firmy: www.variant-battery.pl i powiem że jest lepszy niż Centra którą miałem poprzednio.
- Kokolino
- Forum Audi 80
- Imię: Radomir
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Też polecam centre miałem już kilka tych akumulatorów a jeden to juz hula chyba z siódmy rok najpierw w maluchach a teraz w żony AX-ie. Do niuńki w ubiegłym roku też kupiłem centre i nie narzekam auto stało ponad miesiąc czasu jak ją robiłem, aku był podłączony cały czas i po ponad miechu odpałił bez jąknięcia.
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
Mylisz się właśnie. np tu viewtopic.php?t=3112&postdays=0&postorder=asc&start=0Liter pisze:Dzieki za info ale 50AH to chyba za malo jak na audike 1,8 z tego co wiem to minimum 55AH :] Ale moze sie myle?
se poczytaj, masz tam napisane jaki producent zaleca akumulator do 1.8, zrobisz jak zechcesz:-) Poza tym akumulatory ostro podrożały i jeszcze do końca roku szykują się podwyżki więc jeśli ktoś jest ma etapie kupna to radzę sie pośpieszyć
Pozdrawiam