[B4 1.9 TDI] Wymiana łączników stabilizatora . Jaka firma ?
[B4 1.9 TDI] Wymiana łączników stabilizatora . Jaka firma ?
Witam
Koledzy w weekend biorę się za wymianę łączników stabilizatora. Do wyboru mam 3 firmy RTS za 50 zł sztuka, SWAG za 41 zł sztuka i MAPCO za 30 zł sztuka. Nie należę do osób, które na siłe szukają najtańszch części, choć przyznam, że jeżeli da się coś kupić tanio i jest to dobre to dlaczego nie. Nie wiem, którą firmę z tych trzech wybrać, chcę kupić coś z czym nie będę miał problemów za 1000 km. Co polecacie? Która wybrać?
Koledzy w weekend biorę się za wymianę łączników stabilizatora. Do wyboru mam 3 firmy RTS za 50 zł sztuka, SWAG za 41 zł sztuka i MAPCO za 30 zł sztuka. Nie należę do osób, które na siłe szukają najtańszch części, choć przyznam, że jeżeli da się coś kupić tanio i jest to dobre to dlaczego nie. Nie wiem, którą firmę z tych trzech wybrać, chcę kupić coś z czym nie będę miał problemów za 1000 km. Co polecacie? Która wybrać?
- siwusek216
- Forum Audi 80
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
- siwusek216
- Forum Audi 80
MAKLER a byles w KBK na Stawiskach(miedzy Myslowicami a Katowicami) kolesie kilka ladnych lat handluja czesciami (z reguly sa to dobre zamienniki) do CCCOMAKLER pisze:Problem jest w tym, że pytałem w kilku sklepach i wszędzie są te które podałem :-x
Jak cos to wal na PW albo gadu 4769019 to wytlumacze ci dokladniej gdzie to jest....
Znalałem sklep, kóry ma Febi, ale powiedzieli mi za sztukę 72 zł. Czy to dużo?
[ Dodano: 2007-11-08, 15:47 ]
A tak poza tematem to widziałem Cię przy ulicy Gallusa jakiś czas temu, a raczej Twoje auto, przynajmniej tak mi się wydawało
[ Dodano: 2007-11-08, 15:47 ]
Tak wiem gdzie to jest, nawet kiedyś kupowałem u nich tarcze do golfa i niestety jeżeli przyszło do zwrotu czy też wymiany na coś innego robili wielkie problemy więc nie byłem z nich za bardzo zadowolony , jeżeli natomiast chodzi o zaopatrzenie to mają dobre, dostałem u nich części których nigdzie nie mogłem dostać.siwusek216 pisze:MAKLER a byles w KBK na Stawiskach(miedzy Myslowicami a Katowicami) kolesie kilka ladnych lat handluja czesciami (z reguly sa to dobre zamienniki) do CCCOMAKLER pisze:Problem jest w tym, że pytałem w kilku sklepach i wszędzie są te które podałem :-x
Jak cos to wal na PW albo gadu 4769019 to wytlumacze ci dokladniej gdzie to jest....
A tak poza tematem to widziałem Cię przy ulicy Gallusa jakiś czas temu, a raczej Twoje auto, przynajmniej tak mi się wydawało
Ostatnio zmieniony 08 lis 2007, 15:50 przez MAKLER, łącznie zmieniany 1 raz.
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
- siwusek216
- Forum Audi 80
W M-ce mamy jeszcze jeden sklep o specjalizacji CCCO jest kawalek dalej(za BP po prawej stronie w tym ciagu mieszkan sklepow) ale to tak nawiasem na przyszlosc zawsze mozna podjechac popytac...
To napewno bylem ja i czesto tam przejezdzam, nawet co dziennie bo pracuje na "Wujku"A tak poza tematem to widziałem Cię przy ulicy Gallusa jakiś czas temu, a raczej Twoje auto, przynajmniej tak mi się wydawało