k3llys, Dzięki Stary !
GerB3, dzwonek był między 60 a 70 km/h ( dlatego ze musiałem uciec z pasa przed nadjeżdżającym autobusem )
Wino, Dzięki Stary !
zgredek27, no tak obiektywnie patrzeć to nie moja wina, ja chciałem uciec ale wyszło jak wyszło
hexman, mocne Q, w mojej wicji to jest to ! Ma być ogień na każdym biegu !
I oficjalnie zapowiadam. Na mojej niuni wiele sie nauczyłem, wiem czego chce i wiem jak mój projekt ma wyglądać. Więc kolejne OOOO jakie wpadnie w moje posiadanie to będzie napewno Quattro ! Chce B3 w quattro ( ale dobrą sztukę ciężko znaleźć i może skończe na B4 - nie obrażajcie się właściciele B4 w Quattro )
I powiem jeszcze ze kontynuacja w nowym temacie będzie napewno i oczywiście koniec końców nowa niuńka także będie krwisto czerwona ( Bloody Red on Qattro <ok> )
Ja dalej mam plan zrobić najzaje!@#tszą B3 na tym forum 8-)
Keczy - możesz czuć się zagrożony ! :p
Audi Sport - cleen look pod maską gdzie hasać będzie tylko piękne i wypucowane V8 a nie jakieś tam milion gaźników i karbonowe cuda :p
Ale tak serio, dziękuje wam za wsparcie w moim pierwszym projekcie, takie wsparcie mimo ze forumowy świeżak jestem i liczę w moim nowym projekcie o takie samo wsparcie, porady ( krytyke też bo wiadomo, nie wszystko się wszystkim podoba )