Witam. Obecne poduszki a właściwie to chyba łożyska bardzo się wytłukły. Jakieś tanie zamienniki dostałem w sklepie - z braku czasu na szukanie brałem co dawali... Teraz jestem zmuszony kupować ponownie - tym razem oczywiście coś z wyższej półki. Chciałem brać Lemfordera alem znalazł jakieś cudo niebieskie na allegro.
http://allegro.pl/poduszka-amortyzatora ... 26533.html
Pisze że do obniżonego i utwardzonego zawieszenia czyli takie jak u mnie i że produkt jest oryginalny (AUDI). I tak myślę (chociaż napisać to można sobie wszystko) żeby brać te.
Ktoś z was takie ma i może coś o nich powiedzieć dobrego lub złego?
[B4 ABK] Poduszka amortyzatora - niebieska czy Lemforder
- elektronic
- Forum Audi 80
- Imię: Wiesław
- elektronic
- Forum Audi 80
- elektronic
- Forum Audi 80
Czas na aktualizację.
W maju robiłem zawieszenie itd z przodu, ale poduchy założyłem z miesiąc czy dwa wcześniej FEBI bo akurat mieli w dobrej cenie (29 zł/szt) i wierzcie lub nie ale od tego czasu nic nie stuka (a jeśli już to napewno nie to) i nawet nic nie dokręcałem od tego czasu. A auto nie jest na seryjnym zawieszeniu :!: Wiec jak ktoś pisze teksty typu "co roku to samo" to albo ma pecha albo jest pijany i nie wie co pisze
W maju robiłem zawieszenie itd z przodu, ale poduchy założyłem z miesiąc czy dwa wcześniej FEBI bo akurat mieli w dobrej cenie (29 zł/szt) i wierzcie lub nie ale od tego czasu nic nie stuka (a jeśli już to napewno nie to) i nawet nic nie dokręcałem od tego czasu. A auto nie jest na seryjnym zawieszeniu :!: Wiec jak ktoś pisze teksty typu "co roku to samo" to albo ma pecha albo jest pijany i nie wie co pisze
Nie robi większej różnicy, ale mozna po numerach się upewnić że to jest do tego modeluMichalR81 pisze:jedne grubsze drugie jakis centymetr ciensze, mam pytanie jakie do b4 sedan ABK? czy robi to jakas roznice po za tym ze auto bedzie stalo wyzej lub nizej?
Ja do siebie też założyłem Febiego a dokładniej SWAG'a i zadowolony
Panowie nie ma się co oszukiwać, obecne produkty TRW czy też Lemforder ( marki lubiane-cenione ) to już nie ta sama jakość co było kiedyś a kosztuje swoje. Nie jednokrotnie lepiej wybrać polską gumę i dłużej pojeździ niż coś znanego i cenionego. Oczywiście jak wszystko wymaga minimum wiedzy monterskiej bo najlepszą i najdroższą gumę czy to na wahaczu czy Macphersonie można zepsuć ; ale to chyba każdy wie
Panowie nie ma się co oszukiwać, obecne produkty TRW czy też Lemforder ( marki lubiane-cenione ) to już nie ta sama jakość co było kiedyś a kosztuje swoje. Nie jednokrotnie lepiej wybrać polską gumę i dłużej pojeździ niż coś znanego i cenionego. Oczywiście jak wszystko wymaga minimum wiedzy monterskiej bo najlepszą i najdroższą gumę czy to na wahaczu czy Macphersonie można zepsuć ; ale to chyba każdy wie