[80 B4] Problem z długimi.
[80 B4] Problem z długimi.
Witajcie jakiś czas temu złapałem zajawkę na zakupienie takich oto lamp http://allegro.pl/lampy-reflektory-audi ... 81363.html . Lampy dosyć długi czas działały normalnie, lecz stosunkowo niedawno wystąpił pewien problem. Mianowicie przy próbie włączenia drogowych wszystkie światła w całym aucie automatycznie gasną, jednak można długimi normalnie migać, lub trzymając wajchę od tych że świateł do siebie można niby przejechać całą drogę, ale no trzeba przyznać jest to dosyć mocno męczące. Na warsztacie stwierdzili ze trzeba wymienić całego "pająka". Czy ktoś spotkał się z takim problemem już i czy trzeba koniecznie cały przełącznik zespolony wymieniać? Pozdrawiam Bartek.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik:
- Kontakt:
Jak jeszcze nie znalazłeś przełącznika zespolonego, to ja mogę Ci odsprzedać. W pełni działający, kompletny przełącznik zespolony, bez poduszki, cena 30 zł + koszty wysyłki.RybsonB4 pisze:To trzeba będzie poszukać i kupić. Czym się kierować? Jakieś spełniać musi określone wymaganie do danego modelu? Niestety nie chcieli się zbytnio na żadnym warsztacie podjąć poszukiwań pajączka. Także muszę szukać na własną łapę.