Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[B4 1Z] Problem z nastawnikiem !!!

MUNIOR
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Mariusz
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 1.9 1Z

Post autor: MUNIOR » 21 gru 2012, 20:01

elbula pisze:czyścił zdjoł pokrywke i przedmuchał powietrzem pare razy nastawnik troszke opiłkóów było tam widać .mówił ze robił to juz pare razy ,przedmuchać jeszcze a jak nie pomoże to wymontować i poczyścić dokładnie nastawnik pompe
trepek pisze:Dmuchać to można białowłosą a nie nastawnik z góry :mrgreen: Tylko zdjąć, rozebrać i ręcznie przeczyścić.
O właśnie :mrgreen: powietrzem to se można dmuchnąć :-P ..opiłki trzymają się tak ,że nie ma opcji wydmuchać ich ani wypłukać ...to znaczy dało by się ,ale jak byłby dobry dostęp ,czyli po zwaleniu płytki :-P a z tym już trochę zabawy jest i na szybko się nie da ...choć ja mam zawsze zrobione na podmiankę i w 10 minut jest po zawodach ;-)

elbula
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: elbula » 21 gru 2012, 20:47

no i panowie bardzo serdecznie wam dziekuje to potwierdza to iz takie fora i ludzie posiadający doświadczenie naprawde wspaniała sprawa dzieki serdeczne bede informował o postepach

Zuldan
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Nastawnik potencjometryczny

Post autor: Zuldan » 16 lut 2013, 16:38

Witam forumowiczy. Pozdrawiam kolegę Muniora dzięki któremu mam teraz nastawnik indukcyjny w swoim aucie i wszystko hula jak należy:) Jakby ktoś potrzebował to mam na sprzedaż w 100% sprawny nastawnik potencjometryczny, który do momentu przekładki spisywał się bardzo dobrze. Jest on po regeneracji na co posiadam dokument. Zainteresowanych zapraszam na PW. Pozdrawiam

elbula
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: elbula » 19 lut 2013, 18:43

kurcze wszyscy w mojej okolicy hca mi pompe naprawiać i wogóle znachorzy ,odpiołem tą kostke i git nic nie telepie ,teraz trza by mi czysty indukcyjny i podmienić i oddać stary

MUNIOR
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Mariusz
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 1.9 1Z

Post autor: MUNIOR » 19 lut 2013, 19:08

elbula pisze:kurcze wszyscy w mojej okolicy hca mi pompe naprawiać i wogóle znachorzy ,odpiołem tą kostke i git nic nie telepie ,teraz trza by mi czysty indukcyjny i podmienić i oddać stary
Mam to czego ci trzeba ,szczegóły poszły na PW 8-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Silniki TDi”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl