a jak ktoś będzie miał mody mechaniczne i wizualne albo będzie coś rzezał w międzyczasie? :roll:IC69 pisze:No, to może wartowałoby to jeszcze podzielić na fury modyfikowane mechanicznie i wizualnie? Lepsza przejrzystość wtedy będzie, się mi tak wydaje.
Reorganizacja działu Nasze Audi?
- Niki20
- Forum Audi 80

- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Panowie po przeniesieniu tematów do działu "tuning" i pozostawieniu odnośników w tym temacie w którym były nie można nic pisać i wyskakuje komunikat:
tak ma być?
ogólnie to chodzi o to że jak daję ikonkę ostatniej wiadomości to mi jej nie wyświetla... Patrząc w temat gdy wejdziemy np na ostatnią stronę i przewiniemy na dół to mamy jako ostatnią wiadomość kogo innego aniżeli nam pokazuje gdy patrzymy na listę tematów i ostatnie odpowiedzi w nich... :roll:
dzieje się tak w tematach które są przeniesione do działu tuning i pozostawione odnośniki...
Kod: Zaznacz cały
Nie istnieją żadne posty dla tego tematuogólnie to chodzi o to że jak daję ikonkę ostatniej wiadomości to mi jej nie wyświetla... Patrząc w temat gdy wejdziemy np na ostatnią stronę i przewiniemy na dół to mamy jako ostatnią wiadomość kogo innego aniżeli nam pokazuje gdy patrzymy na listę tematów i ostatnie odpowiedzi w nich... :roll:
dzieje się tak w tematach które są przeniesione do działu tuning i pozostawione odnośniki...
-
Onlinedamian_xyz
- Moderator

- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Chętnie bym Wam pomógł, ale tu trza Admina do tego.
Nikolae, ale u mnie to wszystko działa poprawnie. :roll:Niki20 pisze:ogólnie to chodzi o to że jak daję ikonkę ostatniej wiadomości to mi jej nie wyświetla... Patrząc w temat gdy wejdziemy np na ostatnią stronę i przewiniemy na dół to mamy jako ostatnią wiadomość kogo innego aniżeli nam pokazuje gdy patrzymy na listę tematów i ostatnie odpowiedzi w nich...